6R 150Traktor

  • 165 hk (121 kW) maks effekt (ECE-R120) + 12 hk (9 kW) IPM
  • 4,5 l 4-sylindret motor
  • 6,5 t og 2,58 m akselavstand
  • XXL ComfortView™ førerhytte ( 3,33m³) med 2 panoramadører eller B-stolpe på venstre side og Generation 4 CommandCenter™ display
  • 71 db lavt støynivå i førerhus
  • Valg av transmisjon: AutoPowr™

6R-serien: Arbeid smart, gjør mer.

6R-traktorer med kort ramme: Kompakt, lett og sterk

Opplev allsidigheten til denne manøvrerbare 4-sylindrede traktoren med mye hestekrefter og sterk hydraulikk, høy løftekapasitet og store hjul.

Gjør det meste ut av dagen med en frontlaster fra John Deere™

Gjør det meste ut av dagen med en frontlaster fra John Deere™

John Deeres frontlastere i R-serien har vår patenterte, automatiske låsing, noe som gjør tilkoblingen av frontlasteren og redskaper så lett som "klikk & kjør". Vår alternative teknologipakke øker produktiviteten din.

Dynamisk veiing

Dynamisk veiing

Forbedre presisjonen når du kjører: Med vårt dynamiske vektsystem kan du fylle skuffen til nøyaktig ønsket vekt, og du kan lage trinnvise oppsett for fylling av tilhengeren.

Returner-til-posisjon

Returner-til-posisjon

Øker produktiviteten for repeterende oppgaver. Med returner-til-posisjon kan du lagre opptil fire redskapsposisjoner for rask og komfortabel tilbakekalling med joysticken.

På nivå med horisonten

På nivå med horisonten

Denne eksklusive funksjonen posisjonerer redskapet på nivå med bakken, ikke kun med traktoren. Raskere transport av rundballer, intet gods går tapt eller kastes ut og i det hele tatt blir kjøringen langt mer komfortabel.

CommandARM™: Intuitive betjeningselementer

CommandARM™: Intuitive betjeningselementer

Med 6R-serien er det enkelt å betjene selv de mest avanserte redskaper. Alt er innen rekkevidde, og berøringsskjermen CommandCenter™ med snarveier og hjelpeguide gjør navigasjonen så enkel som den kan bli.

Ny elektronisk joystick med reversering

Ny elektronisk joystick med reversering

Den mest ergonomiske og komfortable måten å betjene en frontlaster på. Den nye vendegirbetjeningen på joysticken lar deg dessuten endre traktorens retning med ett knappetrykk. Joysticken er fullstendig omkonfigurerbar og kontrollerer alle SCV-er, fronthydraulikken og til og med ISOBUS-funksjonene.

6R traktor

DRA FOR Å ROTERE

Sett fra Ute

DRA FOR Å ROTERE