6R 150Traktor

 • 165 hk (121 kW) maks effekt (ECE-R120) + 12 hk (9 kW) IPM
 • 4,5 l 4-sylindret motor
 • 6,5 t og 2,58 m akselavstand
 • XXL ComfortView™ førerhytte ( 3,33m³) med 2 panoramadører eller B-stolpe på venstre side og Generation 4 CommandCenter™ display
 • 71 db lavt støynivå i førerhus
 • Valg av transmisjon: AutoPowr™

6R-serien: Arbeid smart, gjør mer.

6R-traktorer med kort ramme: Kompakt, lett og sterk

Opplev allsidigheten til denne manøvrerbare 4-sylindrede traktoren med mye hestekrefter og sterk hydraulikk, høy løftekapasitet og store hjul.

 • Drivstoffbesparende ytelse

  Den overlegne brukervennligheten til toppmodellen i AutoPowr™-transmisjoner kompletterer kraften og momentet til 6R 150 for å sikre eksepsjonelt høy driftskomfort og drivstoffbesparelse, noe som har blitt bekreftet i nyere tester.

   

  Interessert? Flere detaljer på de neste lysbildene! >

   

  Drivstoffbesparende ytelse
 • Lavt dieselforbruk og svært god ytelse¹

  DLG-PowerMix-testen 2.0 (åkerapplikasjoner) bekreftet det lave drivstofforbruket til 6R 150 med bare 274 g/kWh diesel og 8 g/kWh dieseleksosvæske.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Lavt dieselforbruk og svært god ytelse1
 • Mest drivstoffbesparende¹ 4-syl. I transport

  DLG-PowerMix-testen 2.0 (transportapplikasjoner) bekreftet det lave drivstofforbruket til 6R 150 med bare 375 g/kWh diesel og 12 g/kWh dieseleksosvæske.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Dokumentert drivstoffbesparende5
 • Neste nivå med automatisering

  Dra nytte av de ekstra produktivitetsfordelene fra våre avanserte lisenser som AutoTracTM Turn Automation, AutoTracTM Implement Guidance Passive, AutoPathTM, MachineSync og In-Field Data Sharing.

   

  Lær om de individuelle funksjonene i de følgende lysbildene >

  Neste nivå med automatisering
 • AutoPath™

  AutoPath™ oppretter automatisk kjørespor basert på data som blir innhentet på den første passeringen av en redskap som harver grunt eller en plantemaskin. Den tar hånd om håndteringen av kjøresporet, beskytter næringsverdien, og hjelper deg med å utføre hver runde med selvsikkerhet og presisjon. Uavhengig av bredden på redskapen du bruker for planting, sprøyting eller innhøsting, AutoPath™ sørger for at dekkene alltid følger de plantede radene uten å kjøre over avlingen.

  AutoPath™
 • Beste allrounder og nr. 1 i veiing¹

  I Trekker-magasinet’s siste traktortest fra februar 2023 ga kombinasjonen 6R 150 og 643R-frontlaster de beste resultatene. Nå nye produktivitetsnivåer med vinnerkombinasjonen 6R og 643R-frontlaster med
  vårt dynamiske vektsystem, retur-til-posisjon og horisontal nivellering.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Lær om funksjonen på neste lysbilde >

  Beste allrounder og nr. 1 i veiing¹
 • Effektiv nøyaktighet

  Forbedre presisjonen mens du er på farten1: Vårt dynamiske vektsystem gjør at du kan fylle skuffen til nøyaktig ønsket vekt og du kan opprette trinnbaserte program for å fylle vognen.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Effektiv nøyaktighet
 • Utfør ditt beste arbeid noensinne

  Du’ kan sette deg i setet med dobbel bevegelse og premium fjæring, se deg rundt og føle det: Jeg’ kommer til å få ting gjort her. Bedre, raskere og mer effektiv. Det lave støynivået på 71 dB(A) sørger for rolige omgivelser slik at du’ kan konsentrere deg i timesvis i den romslige 3,33 m³
  førerhytta.

   

  På de neste lysbildene vil du få et dypere innblikk >

  Utfør ditt beste arbeid noensinne
 • Sete med dobbel bevegelse

  Nå med forbedret fjæring, er dette ekstra komfortable setet tilgjengelig som et alternativ. Den øvre delen av rygglenet roterer når føreren beveger på seg og sørger for ryggstøtte og samtidig forbedret sikt bakover.

  Sete med dobbel bevegelse
 • Dører du ikke kan se

  Våre panoramadører er ikke’ særlig iøynefallende. Det’ er en fordel. Du’ vil nyte godt av uhindret utsikt gjennom dem. Utgave med B-stolpe på venstre side er også tilgjengelig.

  Dører du ikke kan se
Gjør det meste ut av dagen med en frontlaster fra John Deere™

Gjør det meste ut av dagen med en frontlaster fra John Deere™

John Deeres frontlastere i R-serien har vår patenterte, automatiske låsing, noe som gjør tilkoblingen av frontlasteren og redskaper så lett som "klikk & kjør". Vår alternative teknologipakke øker produktiviteten din.

Dynamisk veiing

Dynamisk veiing

Forbedre presisjonen når du kjører: Med vårt dynamiske vektsystem kan du fylle skuffen til nøyaktig ønsket vekt, og du kan lage trinnvise oppsett for fylling av tilhengeren.

Returner-til-posisjon

Returner-til-posisjon

Øker produktiviteten for repeterende oppgaver. Med returner-til-posisjon kan du lagre opptil fire redskapsposisjoner for rask og komfortabel tilbakekalling med joysticken.

På nivå med horisonten

På nivå med horisonten

Denne eksklusive funksjonen posisjonerer redskapet på nivå med bakken, ikke kun med traktoren. Raskere transport av rundballer, intet gods går tapt eller kastes ut og i det hele tatt blir kjøringen langt mer komfortabel.

CommandARM™: Intuitive betjeningselementer

CommandARM™: Intuitive betjeningselementer

Med 6R-serien er det enkelt å betjene selv de mest avanserte redskaper. Alt er innen rekkevidde, og berøringsskjermen CommandCenter™ med snarveier og hjelpeguide gjør navigasjonen så enkel som den kan bli.

Ny elektronisk joystick med reversering

Ny elektronisk joystick med reversering

Den mest ergonomiske og komfortable måten å betjene en frontlaster på. Den nye vendegirbetjeningen på joysticken lar deg dessuten endre traktorens retning med ett knappetrykk. Joysticken er fullstendig omkonfigurerbar og kontrollerer alle SCV-er, fronthydraulikken og til og med ISOBUS-funksjonene.

6R traktor

DRA FOR Å ROTERE

Sett fra Ute

DRA FOR Å ROTERE