TimberManager

TimberManager

Presis informasjon. Ikke mer gjetting.

Hold oversikt over skogen.

TimberManager gir bedriftseieren oversikt over objektet.

TimberManager.deere.com

Maskindokumentasjon i TimberManager

Alltid de siste utgavene

All maskindokumentasjon - instruksjonshåndbøker, skjemaer og annet støttemateriell er nå å finne på en PC eller et nettbrett, i tillegg til maskinen. En lenke til dokumentasjonen er å finne i hovedmenyen til TimberManager, eller du kan logge deg på direkte hos manualportal.deere.com. Du trenger en bruker-ID til MyJohnDeere for å kunne logge deg på.

Systemet er veldig enkelt i bruk. Du finner raskt svar på spørsmål om slik som daglig vedlikehold i den maskinspesifikke dokumentasjonen.

Systemet er gratis for alle kunder med en MyJohnDeere-organisasjon og aktive maskiner i den. Og det nettbaserte systemet er  alltid oppdatert.  

Systemet gir deg først en liste over aktive maskiner, og derfra kan du bla til de detaljerte instruksjonene for den enkelte maskinen. Hogstmaskiner omfatter også dokumentasjonen til hogstaggregat som ble installert på fabrikken.

Språket kan velges direkte i brukergrensesnittet og alle støttede språkversjoner er tilgjengelige. 

Maskinliste

TimberManager-rapport

Skog i et øye

Er du interessert i lønnsomhet?

Du vil fra TimberManager-rapporten kunne se viktig informasjon om driften av maskinene dine. Rapporten forteller deg nøyaktig hvor produktive maskinene dine er. Ved hjelp av denne informasjonen kan du ta de avgjørelsene som bedriften din trenger.

ikoner

Hovedberegninger for TimberManager-rapport

  • driftstid
  • kubikkmeter totalt
  • gjennomsnittlig stammestørrelse
  • stammer totalt
  • kubikkmeter i timen
  • stammer i timen
  • gjennomsnittlig brenselforbruk i liter per time
  • brenselforbruk i liter per kubikkmeter
  • totalt brenselforbruk (lastbærere)
  • motortomgangstid

Forest viewed from above

Start av arbeidsstedet

Når arbeidsstedet er startet og velteplassene er opprettet, har entreprenøren sanntidsvisning av fremdriften til alle aktive arbeidssteder.

TimberManager mobile view

Fremdrift på arbeidsstedet

Entreprenøren har sanntidsinformasjon om fremdriften og et estimat på fullført arbeid. Det er enkelt å holde direkte kontakt til arbeidsstedet gjennom oppslagstavlen.

TimberManager online shop

Deler fra nettbutikk 24/7

Hvis du er kunde hos John Deere Forestry, kan du bestille reservedeler, tilbehør og John Deere-produkter og se elektroniske reservedelsbøker og aktuelle tilbud fra TimberManager Online Shop, som alltid er åpen – 24/7.