Expert Check

Expert Check – Holder ytelsen oppe

Mer driftstid, maksimal ytelse og mindre kostnader for alle maskintyper. Expert Check fra John Deere hjelper deg med å gjøre maskinene klare for den kommende sesongen.

Forebygg reparasjoner

Forebygg reparasjoner

En sjekk i tide kan spare mye penger. Etter en sesong med hardt arbeid trenger maskinen din en sjekk for å være klar for neste. Ekspertene våre utfører tester for å sikre at hver del er klar til å fungere problemfritt. En inspeksjonsliste som har blitt utprøvd i fabrikken, dekker alt som er avgjørende for sikkerheten og driftstiden.

Expert Check for alle maskintyper

Expert Check for alle maskintyper

Vår Expert Check er tilgjengelig for mer enn 30 maskinmodeller fra Deere, som traktorer, skurtreskere, ballepresser, sprøyter, gressutstyr og selvgående finsnittere. Sørg for at du opprettholder maksimal driftstid og ytelse samt lave kostnader uansett maskinens alder!

driftstid

Driftstid

Maksimer tilgjengeligheten til maskinen ved å redusere nedetiden med opptil 90 %. Stol på at vi hjelper deg med å holde maskinene dine i gang, slik at du kan fokusere på det som betyr mest, nemlig bedriften din.

Driftskostnader

Driftskostnader

Forebygg eventuell utilsiktet skade og reduser driftskostnadene dine med forebyggende inspeksjoner utført av våre profesjonelle teknikere. De vil ta en grundig kikk på din brukte John Deere-traktor for å se om noe ikke fungerer som det skal.

Komfort

Komfort

Få maksimal komfort ved å kontrollere fjæringssystemet til førerhytta og forakselen og sikre jevn og behagelig kjøring, selv under de tøffeste arbeidsforholdene.

Unngå nedetid

Unngå nedetid

Når det er avlinger som skal høstes inn, er det rett og slett ikke tid til nedetid. Teknikerne fra John Deere får jevnlig opplæring og har tilgang til fabrikkverktøyene, analyseverktøyene og programvaren for å analysere statusen og behovene til dine maskiner. Det kan redusere risikoen for nedetid med opptil 90 %.

Perfekte resultater

Perfekte resultater

Ytelsen til ditt sesongbaserte utstyr er nøkkelen for å garantere best mulige arbeidsresultater: optimal klippekvalitet for den selvgående finsnitteren, treskeytelse og separasjon for skurtreskeren, sprøytemønster og presisjon for sprøyten, samt ballekvalitet og jevnhet for rundballepressen.

Reduksjon i driftskostnader

Reduksjon i driftskostnader

En løs reimstrammer kan påvirke reimen og reimskiven, og kan føre til skader som krever flere reparasjoner. Det er bedre å stoppe denne kjedereaksjonen i tide, og unngå nedetid med en Expert Check av John Deere.

driftstid

Driftstid

Maksimer tilgjengeligheten til gressutstyret ditt ved å redusere nedetiden med opptil 90 %. Stol på at vi hjelper deg med å holde maskinene dine i gang, slik at du kan fokusere på det som betyr mest, nemlig bedriften din.

Sikkerhet

Sikkerhet

Selvfølgelig er sikkerheten til dine ansatte og deg selv av avgjørende betydning. Vær på den sikre siden og bestill en Expert Check fra John Deere for å kontrollere belysning, sete og sikkerhetsbelte, beskyttelsesskjermer, bremser, lastere, hjulskruer og mange andre sikkerhetsaspekter.

Ytelse

Ytelse

Er ikke gressdekket den mest verdifulle kapitalen din? Så det fortjener å bli behandlet med omtanke. Klippekvaliteten til gressutstyret ditt etter en John Deere Expert Check vil gjøre stor forskjell.

Vi bruker Expert Check for alle innhøstingsmaskinene våre. Den grundige inspeksjonen gir oss visshet om at vi er godt forberedt for sesongen.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Tilleggsressurser

John Deere Connected Support™

Koble virksomheten til suksess. Vår Connected Support registrerer potensielle problemer og kan til og med varsle forhandleren din, slik at de kan løse problemet gjennom sanntidsdiagnostisering. Hjelper deg med å holde utstyret i gang.

Finn ut mer

Løsninger fra John Deere Financial

Vi har samarbeidet med kundene våre så lenge at vi, i tillegg til å kjenne til virksomheten deres, har en god forståelse for de ulike finansieringsbehovene deres. Hvis det handler om å kjøpe, lease eller leie en maskin, vil det være en løsning.

Solid støtte

Støtteportalen for presisjonsjordbruk gir deg den nyeste programvaren, håndbøker og opplæring. Finn alt du trenger for å få mest mulig ut av virksomheten din, og for å holde deg oppdatert.