X9-serien. 100 tonns-skurtresker

X-serien
Best ytelse

Best ytelse

Mer enn 100 tonn per time. Mindre enn 1 % spill. Det handler om mer enn massiv kraft. Det handler om effektiv konstruksjon. X9 har den bredeste treskerkroppen på markedet, og leverer eksepsjonelt høy tresking, utskilling og rensing.

X9. YTELSER TATT TIL ET NYTT NIVÅ

Best driftstid

Best driftstid

X9 er konstruert for å kjøre "helt på grensen" med minimalt vedlikehold og tidsbesparende funksjoner for å maksimere innhøstingen. Omfattende ettersalgs-støtte av våre dyktige forhandlere gjennom vår Harvest Promise-pakken (gjelder ikke alle forhandlere) som inkluderer en utlånsmaskin og fjernovervåking av maskinen med Expert Alerts, et prediktivt vedlikeholdsverktøy som identifiserer potensielle feil før de skjer.

X9. MER TID TIL INNHØSTING

Best komfort

Best komfort

X9 er vår mest komfortable skurtresker. Den har det mest luksuriøse og støysvake førerhuset vi noensinne har laget. Logisk utformede betjeningssystemer med intuitiv berøringsdisplay som kan tilpasses individuelle preferanser. Pluss automatiserte funksjoner for å optimalisere ytelsen og kontrollere hele innhøstingen.

X9. SLAPP AV OG NYT OPPLEVELSEN.

Best styring

Best styring

X9 - et digitalt treskesystem. Mobilapper og trådløs dataoverføring gir enestående administrasjonskontroll. John Deere Operations Center, tilgjengelig via en hvilken som helst enhet, lagrer sikkert alle treskedata. Åpner for et nettverk av uavhengige programvareleverandører: Dette kan forbedre din agronomiske beslutningstaking og gi høyere avkastning og bedre langsiktig lønnsomhet.

X9. LEDENDE INNEN DEN DIGITALE REVOLUSJONEN

X-serien

MODELLMaks-effekt (ECE-R120), hk (kw)Treskeverkbredde, mmEffektivt treskeareal, m²Totalt aktivt utskillerareal, m²Totalt renseareal, m²

639 (470)

1 720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1 720

4,00

5,65

7,00