I GÅR OG I DAG

Livsrytmen på fjellbeitet har ikke endret seg de siste århundrene. På vårparten drar dyrene opp ditt så snart snøen er borte. På begynnelsen av oktober drar de tilbake ned i dalen for å tilbringe vinteren der. Men før i tiden fantes det verken stier eller veier. Alt ble transportert til fots. Avføringen ble fjernet med kurver, engene ble slått med ljå, høyet ble bundet opp i rundballer og fraktet inn i låven.
NÅR FORHOLDENE BLIR VANSKELIGE, TILBYR EN ROBUST GATOR™ MED 4-HJULSDRIFT PÅLITELIG VEIGREP OG STABILITET SOM VIRKELIG IMPONERER.

TRADISJON FOR MODERNITETEN

I dagens samfunn bidrar moderne utstyr som en John Deere™ Gator™ til å fjerne møkk og transportere høy. De fjerner også belastningen med å bygge innhegninger på vårparten og forenkler fôringen om vinteren. Funksjoner som firehjulstrekk og en bakluke som på lik linje med en pick-up kan vippes ned 90° eller hele 150° tilbyr kjærkommen komfort.
DYREOMSORGEN I HVERDAGEN FORETAS LANGT TRYGGERE NÅR DU KAN BEVEGE DEG RUNDT OMKRING MED VISSHETEN OM AT DU KAN BENYTTE DEG AV FIREHJULSTREKK VED BEHOV.
JOHN DEERE GATOR-SERIEN

JOHN DEERE GATOR-SERIEN

OPPLEV HELE SERIEN