NATURVERN I EN NASJONALPARK

For ikke lenge siden så det ut som ville ponnier ville forsvinne for alltid fra Exmoor National Park i Sør-Vest-England. Men etter at Dawn og Nick Westcott grunnla Exmoor Pony Project i 2013, begynte diverse å bli bedre. Paret jobber sammen for å sikre rasens fremtid, beskytte genbassenget og gi råd til hesteeiere. Hva gjør Exmoor-ponnier så spesielle? Se videoen med Dawn Westcott og du får vite det!
DAGEN MIN STARTER OG SLUTTER MED PONNIENE. DERETTER HAR JEG GÅRDEN, SAUENE, EXMOOR-PONNIPROSJEKTET OG ARBEIDET MITT SOM FORFATTER Å BESKJEFTIGE MEG MED. MED ANDRE ORD, ABEIDSDAGEN MIN ER LANG ... MEN DEN ER OGSÅ GIVENDE.
DAWN WESTCOTT

ET SPØRSMÅL OM TILLIT

Dawn Westcott forlot storbylivet for å leve på landet tjue år siden. I dag kjenner hun sannsynligvis karakterene til de truede ville ponniene bedre enn noen andre. Med uendelig tålmodighet og empati, trener Dawn Westcott Exmoor-ponnier for et nytt liv unna heia som ridnings- og prestasjonsponnier. Noen deltar attpåtil i turneringer. Ta en titt bak scenen i den neste videoen ...
NÅR DU FÅR TILLITEN TIL EN EXMOOR-PONNI, VIL DEN RESPONDERE VELDIG BRA.
DAWN WESTCOTT

TEMMER NATUREN

Jordbruk i Exmoor National Park er tilfredsstillende, men også veldig utfordrende. Westcott-familien setter virkelig pris på deres moderne maskiner, spesielt når det går hardt for seg i løpet av en røff vinter. I den neste videoen forklarer Dawn hvordan de hjalp henne med å redde et foreldreløst føll fra et fullstendig avsidesliggende sted.
TRAKTORENE BLIR KRAFTIGERE OG KRAFTIGERE. DERETTER FINNES OGSÅ ATV, GATOR OG QUAD. DISSE HJELPER OSS VIRKELIG MED Å FÅ TING UNNAGJORT.
NICK WESTCOTT
John Deere Gator Series

John Deere Gator-Serien

Opplev Hele Serien