MANUELT ARBEID MØTER TEKNOLOGI

Mye var vanskelig i starten. Da Markus Schneider grunnla vingården sin i Ellerstadt, Tyskland, var han bare 18 år og hadde ingen kreditthistorie. Foreldrene hans hadde for øvrig tro på ham. De skrapte sammen alle sparepengene sine, og vingården ble kjapt en blomstrende familiebedrift. Hva er hemmeligheten? Se videoen og du får vite den!
JEG HAR OPPNÅDD TING SOM VANLIGVIS TAR GENERASJONER INNEN VINLAGING, OG DET I SUPERSONISK HASTIGHET – KANSKJE TIL OG MED SÅ KJAPT SOM LYDENS HASTIGHET.
MARKUS SCHNEIDER

VINDYRKING IHT. DE HØYESTE STANDARDENE

Schneider-vingården dyrker 92 hektar druer, og driver også et par datterselskaper. Den produserer nesten en million flasker vin per år for kresne kunder over hele verden. Den enestående vinkvaliteten starter i vinmarkene, der manuell arbeidskraft og toppkvalitetsmaskiner jobber side om side. Men hvordan kan du fortelle hvilke druer som er gode? Se den neste videoen for å finne det ut ...
DET ER NATURLIGVIS FLOTT Å HA DET BESTE UTSTYRET. MEN TIL SYVENDE OG SIST ER DET VIKTIGSTE HVA JEG GJØR MED DET.
MARKUS SCHNEIDER

KVALITET ELSKER SELSKAP

Hva motiverer Markus Schneider hver dag? En lidenskap for å lage premiumviner som ikke bare er utmerket, men også konsekvent. Som en med fast tro på kvalitet, velger Markus teamet og verktøyet sitt klokt. I den neste videoen forklarer vinmakeren hvordan porteføljen hans tjente dens internasjonale omdømme.
HVIS DU ARBEIDER MED LIDENSKAP OG TROR PÅ DEG SELV, VIL MENNESKER VÆRE FORNØYDE MED SLUTTPRODUKTET.
MARKUS SCHNEIDER
John Deere Gator Series

John Deere Gator-Serien

Opplev Hele Serien