Tidligere ledere

Portrett av Hans Becherer

Hans Becherer

Styreformann og administrerende direktør

1990-2000

Uteksaminert i 1957 fra Trinity College i Hartford, Connecticut, startet Hans Becherer i 1962 i Deere & Company etter å ha mottatt en master i Business Administration fra Harvard University tidligere det året.

Helt opptil tidlig på 80-tallet, hadde Becherer en rekke stillinger innen markedsføring og lederstillinger i Europa. I 1983 ble han valgt som seniorvisepresident for Deeres Overseas Farm and Consumer Products Division. I 1986 ble han utnevnt som konserndirektør for Worldwide Farm Equipment and Consumer Products. Deretter ble han valgt som president og driftsdirektør i 1987, og fungerte som president og administrerende direktør fra september 1989.

I mai 1990 ble Becherer valgt som styreformann for Deere & Company etter at Robert Hanson pensjonerte seg. Becherer fremhevet "ekte verdier", og bygget på strategier om kontinuerlig forbedring og global vekst.

I løpet av virketiden ble Deeres aktiviteter innen plen- og landskapsutstyr, en del av jordbruksutstyret, en separat driftsavdeling.

Selskapet fortsatte å utvide tilstedeværelsen rundt i verden, og gikk inn på nye markeder i Kina, India, Sør-Amerika og det tidligere Sovjetunionen. I løpet av 1990-tallet slo teknologien rot, og John Deere fortsatte å være ledende innen industrien med innovasjon for nøyaktig landbruk og bruk av datamaskiner.

I 1997 startet Deere & Company et langvarig forhold med Professional Golfer's Association, og sponset turneringen for årlige John Deere Classic. Det har også blitt PGA tours offisielle utstyrsleverandør til golfbaner, og leverer utstyr for tourens Tournament Players Club-baner.

Med åpningen av John Deere Pavilion i Moline, Illinois i 1997, ble John Deere en stor aktør i turistindustrien. Med sin utstyrssamling og interaktive utstilling er Pavilion én av delstatens topp turistdestinasjoner.

I 1999 posterte Deere & Company et internasjonalt nettosalg og inntekt på 11,7 milliarder dollar, og nettoinntekt på 239 milloner dollar. Becherer pensjonerte seg i mai 2000.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensledende innen avanserte produkter og tjenester, og er forpliktet til gi kunder som arbeider med landbruk suksess – dem som dyrker, høster, forandrer, beriker og utbygger jorden for å oppfylle verdens økende behov for mat, drivstoff, ly og infrastruktur. Siden 1837 har John Deere levert innovative produkter av overlegen kvalitet, bygget på en tradisjon av integritet. For mer informasjon, se John Deeres internasjonale nettside på www.JohnDeere.com.