R700i Serien

R700i Serien

Presis effektivitet

Med den nye R700i har du nå de samme produktivitetsøkende premiumfunksjonene som på større modeller, i et kompaktformat. Med PowrSpray-systemet og funksjoner som individuell dysekontroll og muligheten for tilkobling av et lukket overføringssystem, vil du oppleve betjening og bruk i en klasse for seg og sprøyte nøyaktigere.

 

Rask presisjon

PowrSprayTM

Fyll raskere, sprøyt nøyaktigere. Det unike 2-krets PowrSpray-systemet lar deg fylle sprøyten på bare 7 minutter1 og gir deg 98 %2 doseringsnøyaktighet. Alt med enkel trykknappkontroll.

Stor på sikkerhet

Lukket overføringssystem-forbindelse

Med vår enkle tilkobling til ethvert lukket overføringssystem unngår du nesten all kontakt med plantevernmidlene. Du kan fylle og skylle ved å plugge inn en adapter rett inn i en type beholder som benyttes av mange produsenter av plantevernmidler.

Lagre og beskytt

Individuell dysestyring

Individuell dysekontroll gir effektiv virkning. Reduserer forbruket av plantevernmidler med opptil 5 % – opptil 6 EUR per hektar3. Det elektronisk kontrollerte systemet når sitt fulle potensial når det brukes sammen med PowrSpray™.

Intuitive betjeningselementer

Solution Command

Fylling, omrøring, sprøyting eller skylling med en trykknapp. Full kontroll, enten fra førerhytten med den nye joystick'en, eller med det nye kommandosystemet - også det direkte fra førerhytten.

Vær kompakt, kjøp premium

Vær kompakt, kjøp premium

R700i er fullpakket med mange avanserte funksjoner som man vanligvis bare finner hos mye større modeller, og er derfor vår "minste" store sprøyte. Den er konstruert for å i deg rask, presis og svært effektiv sprøyting under alle forhold - den ene vellykkede sesongen etter den andre.

ModellSprøytetankBombredderPumpeutgang

3200 liter

18-334 m

600 l/min for fylling,
750 l/min for applikasjon

4000 liter

18-334 m

600 l/min for fylling,
750 l/min for applikasjon

1 Målt uten priming.

2 Nøyaktighetstallet på 98 % er avledet fra JDLink-data, basert på John Deere membranstempelpumpe-systemet sammenlignet med John Deere 3” PowrSpray-systemet. Dette betyr at den innstilte målraten oppnås 98 % av tiden."”

3 Basert på et areal på 500 ha hvete, med forventede kostnader på 53€/ha for ugressmidler og 65€/ha for insektmidler (5%*118€ =5,90€/ha)

4Kontakt forhandleren din for å få mer informasjon