M900(i)-serien

M900i Hero

Den er perfekt for avlingen din

Tre tankstørrelser fra 4400 til 6200 liter, dobbelt- eller trippelfoldbar bom fra 24 til 40 meter, eventuelt med ISOBUS. M900(i) egner seg optimalt for mindre korn som hvete og bygg.

 

Enkel manuell betjening

Enkel manuell betjening

Pålitelige, enkle, vedlikeholdsfrie manuelle ventiler. Ønsker du mer? Velg våre AutoFill eller AutoDilute-alternativer!

TwinSelect

TwinSelect

Det å skifte dyser når været tilsier det, eller stille om fra sprøyting av kjemikalier til spredning av gjødsel i væskeform, er så enkelt som å trykke på en knapp med TwinSelect™. På den kan du spare tid, oppleve økt fleksibilitet og alltid oppnå tiltenkt mengde, uavhengig av sprøytens hastighet.

25 cm dyseavstand

25 cm dyseavstand

Med 25 cm dyseavstand kan du senke bommens høyde for å redusere avdrift, uten å måtte inngå kompromisser på dråpespekteret – for å opprettholde en optimal dråpestørrelse og minimal avdrift.

Forbindelse for lukket overføringssystem

Forbindelse for lukket overføringssystem

Med vår enkle tilkobling til ethvert lukket overføringssystem unngår du nesten all kontakt med plantevernmidlene. Du kan fylle og skylle ved å plugge inn en adapter rett inn i en type beholder som benyttes av mange produsenter av plantevernmidler.

  • TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro

    Med TerrainControl™ Pro og TerrainCommand™ Pro er bommen alltid der den skal være for optimal dekning. Hybridmodus-sensorer med målrettet design holder bommene i riktig høyde til enhver tid – det gir mindre avdrift, høyere hastigheter og redusert førerstress.

    TerrainControl
  • Individuell dysestyring

    Individuell dysestyring gir bedre presisjon, reduserte kostnader, økt ptensial for utbytte/avling og bidrar til miljøvern ved å redusere over- eller underdosering.

    m900i sprøyte skyveblokk

MODELLVÆSKETANKBOMBREDDEPUMPEUTGANG

4400 liter

24-40 m

560 l/min

5200 liter

24-40 m

560 l/min

6200 liter

24-40 m

560 l/min