Hogstaggregat H219

Egenskaper

Vis altSkjul alt

Maks. matediameter 750 mm

Hogstaggregat H219

H219 er et nytt hogstaggregat for store hogstmaskiner og beltegående maskiner for å hogge store trær. H219 har tohjulstrekk og matemotorer med to gir. Matestyrken og hastigheten optimaliseres etter størrelsen på treet. Den felte stammen holdes godt fast, kvister fjernes effektivt, og det er helt uproblematisk å kviste krokete trær. En ny og forbedret toppsag er tilgjengelig som ekstrautstyr.

  • Maks. matediameter 750 mm
  • Maks. matehastighet 4,5–6,0 m/s
  • Vekt uten rotator og lenk 1930 kg
  • Sagenhet SuperCut 100S

H219 er også et godt valg når man skal hogge eukalyptus. Produktiviteten og kvaliteten på barking er utmerket på store eukalyptustrær ved hjelp av utstyr for fjerning av bark.

Lengdemålingen er svært nøyaktig

Lengdemålingen er svært nøyaktig takket være en ny måleenhet med en ny lengdemålearm. Nullstilling av lengdemålingen tar mindre tid, takket være lasersensor som ekstrautstyr (finner enden). Ny lengdemålearm øker slitestyrken, målenøyaktigheten og forenkler service. Et nytt målehjul for bruk ved tykk bark er tilgjengelig som ekstrautstyr. Matehjul for harde tresorter finnes også som ekstrautstyr, og gir bedre mategrep på harde tresorter og i maritime furuskoger. Beskyttelsen rundt lengdemålearmen er forbedret, det er også beskyttelsen i den øvre delen av rammen for å beskytte slanger og sylindre på en bedre måte.

Enkelt vedlikehold

For å forenkle vedlikeholdet er det nye ventildekselet utformet for å være enkelt å åpne og lukke, slik at man får rask tilgang til hydraulikksentralen. Matemotorens slangekoblinger er plassert på utsiden av ventildekselet. Matemotorhuset og slangebeskyttelsen er forbedret.

Sagenheten SuperCut 100S har ny kjedestrammingsenhet med automatisk kjedestramming og mekanisk låsing av sagsverdet, som bidrar til å holde sagkjedet på plass. Den gjør det også mulig å bruke brede sagsverd. Sammen bidrar disse funksjonene til å holde sagkjedet på plass, og forenkler bytte av sagkjede.