Graspickup

Gresskjærebord
Variabelt pickupdrift

Variabelt pickupdrift

Dersom du ønsker å forbedre matingen ved alle snittelengder, vil du verdsette den variable pickupdriften til 6X9. Det synkroniserer Pickupsneglehastigheten til snittelengden for bedre kvalitet på kutting, konstant avlingsflyt og optimalisert kapasitet.

Jevn innmating

Jevn innmating

Den koniske designen til pickupsneglen beveger avlingen innover mot midten av maskinen, for å produsere en jevn avlingsflyt inn i snitterhode, noe som lar deg dra full nytte av maskinens enorme kapasitet, kombinert med redusert drivstofforbruk og slitasje.

Dobbelt pickupdrift

Dobbelt pickupdrift

For maksimum ytelse under ulike forhold og ingen etterlatt avling: Lansert med den nye 8000-serien i 2015 og tilgjengelig som opsjon, det etablerte, doble pickupdrift som justerer hastigheten til pickupens tinder uavhengig av pickupsneglen for å tilpasse seg kjørehastigheten.

Automatisk kjedesmøring

Automatisk kjedesmøring

De to kjedene til en pickup kan valgfritt smøres av en elektrisk drevet oljepumpe som tilfører olje til filtplatene som berører kjedet, kun når pickupen er i drift – hendene dine forblir rene og du trenger ikke å bekymre deg for kjedesmøringen.

30R gress

Den nye 30R-gress-pickup

Pickups i R-serien er designet for høy kapasitet og er utstyrt med en stor innmatersnegle med 80 cm diameter, mens innmatersneglens store vinger er 20 cm, og 6 tindebjelker med 6,5 mm tinder. For å sikre at du kan dra nytte av dens fulle ytelse i påfølgende sesonger, har 30R også et kjedeløst drev og forsterkede slitasjedeler, noe som gir reduserte vedlikeholdsutgifter. Variabel skjærebordsdrift som grunnlag synkroniserer hastigheten til innmatersneglen med LOC og sørger for svært god halmkuttingkvalitet. Uansett om det høstes mindre eller veldig store ranker, justerer den doble skjærebordsdriften (tilleggsutstyr) hastigheten på opphentingstindene, uavhengig av innmatersneglen, så den passer til kjørehastigheten. Du kan være trygg på at ingen avling blir liggende igjen.

 

6X9 Premium pickuper

MODELLTRANSPORTBREDDEARBEIDSBREDDE (TIND TIL TIND)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

R-serien med pickuper

MODELLTRANSPORTBREDDEARBEIDSBREDDE (TIND TIL TIND)

30R

3 m

2,70 m

Forhandlersøk

Finn din nærmeste forhandler

Det har aldri vært enklere å finne riktig skjærebord. Forhandleren din gir deg gjerne råd.

Finn en forhandler

Høsteaggregater

Maisskjærebord

Maisskjærebord

300plus og 400plus maisskjærebord er kjent over hele verden for sin høye kapasitet, pålitelighet og lavt vedlikeholdsbehov.

Skjærebord for direktehøsting

Skjærebord for direktehøsting

Innhøsting av silofôr fra hele avlinger blir ikke bedre enn med ProfiCut-skjærebord fra Zürn.