Kornmåling

HarvestLab: Din nye superkraft

Kornmåling med John Deere HarvestLab™ gir deg sanntidsdata om avlingens kvalitet samtidig som du høster den inn*. Det supplerer med kartlegging av utbytte/avling, noe som gir deg innsikt for bedre styring av næringsinnhold og valg av frøvarianter samt markedsføring og lagring av avlingene.

Administrer næringsstoffene bedre

Administrer næringsstoffene bedre

Få en klarere forståelse av hvilke næringsstoffer, for eksempel nitrogen, som har blitt omdannet til protein eller olje. Bruk deretter disse dataene til gjødsle bedre og mer målrettet i neste sesong.

Få det beste ut av frøene

Få det beste ut av såfrøet

Såfrø av hvete- eller rapsfrø kan love mye på papiret, men når du dyrker dem, vil ikke resultatene alltid leve opp til forventningene. HarvestLab hjelper deg til å bedre forstå stedsspesifikke faktorer, for å finne den beste såfrø for din åker.

få full styring på hvordan du skal selge avlingen din

Få full styring på hvordan du skal selge avlingen din

Vit allerede mens du høster om hveten din er brød- eller fôrkvalitet. Separer ulike less i henhold til proteininnholdet, og lagre dem separat så du får den beste kornprisen.

Relaterte temaer

skurtreskere i t-serien

T-serien på 50 tonn/t**

Det største treskeverket på noen skurtresker med transportbånd på markedet. Den unike utformingen med flere tromler for tresking og utskilling gir en uslåelig halmkvalitet. Ytelsen er over alle forventninger for en kompakt skurtresker.

smart gårdsdrift

Smart gårdsdrift

Teknologi for presisjonslandbruk kan hjelpe deg med å bruke innhøstingsdataene dine til å planlegge planting og såing for neste sesong.

*Det kan være nødvendig å oppdatere reklameforsiden til forskjellige språkmarkeder
**Gjennomstrømningstester:
S-serien – Intern felttest utført av John Deere i La Rochelle, Frankrike, 07.2021 og Aalborg, Danmark, 08.2021
T-serien – Profi felttest, 10.2020 (www.profi.de)