En verden unna

Kjærlighet ved første blikk

De naturlige omgivelsene og et rikholdig dyreliv gjør det å ivareta den pittoreske golfbanen på Golf de l'’Isle Adam til en drøm som går i oppfyllelse for Leslie Pillier...

Avskjed fra Paris

Golf de l’Isle Adam club befinner seg på en idyllisk, skogkledd fjellside, kun 45 minutter fra hovedstaden. Dette er en av de flotteste golfbanene i området Ile de France, og stedet hvor folk fra Paris drar for å slippe unna storbylivet og ta et dypdykk i naturen. Head Grevenkeeper Leslie Pillier kan gjøre det hver eneste dag, og han beskriver sitt forhold til golfbanen som ‘kjærlighet ved første blikk’.

 • LESLIE PILLIER

   

   

   

  Ledende greenkeeper, Golf de l’Isle Adam

  “Jeg forelsket meg i golfbanen allerede før jeg begynte å jobbe her. Jeg besøkte den en gang og syntes den var nydelig. Så da jobbtilbudet kom, måtte jeg bare slå til!”

  LESLIE PILLIER
7500a-r2g021063- stor
3033r-r2g021088- stor

Nydelig panorama

Det er lett å se hvorfor Leslie falt fo rGolf de l’Isle club. Med optimal beliggenhet midt i den skogkledde Oise-dalen, på en 200 hektar stor eiendom – inkludert er klubbhis som befinner seg i et restaurert våningshus fra det attende århundre – er dette paradiset for en som elsker naturen. Det forekommer hyppige møter med dyrelivet for de heldige golfspillerne som ‘lader’ batteriene sine på landsbygda, mens de kommer seg gjennom den 6188 m lange banen med et par på 72 slag.

“For min del er det helt utrolig med all den naturen vi har her. Jeg har nettopp sett tre rådyr, og vi har dessuten skilpadder, harer, kaniner, hegrer, masse dyreliv… Det er helt urolig.”

 

En forførende utfordring

Leslie og teamet hans prøver å følge filosofien som opprinnelig veiledet den globalt anerkjente arkitekten Ronald Fream da han designet golfbanen Golf de l’Isle, en som ‘må la enhver spiller sette seg et oppnåelig mål, og som forfører både nybegynnerne og de beste spillerne’. For å sikre at brede fairways, med naturlige utforming og enorme greens, fremdeles tilbyr spillerne slike utfordringer og belønninger i samme grad, har Leslie nylig satset på John Deere™ – en ny og uunnværlig arbeidsmetode.

“Jeg har aldri kjøpt John Deere™ før nå, ikke hele flåten. Det er den første gangen, og jeg angrer overhodet ikke – det er en av de beste beslutningene jeg noen sinne har tatt.”

3033r-r2g021267-hero

En pålitelig venn

Golfbanen har oppnådd et fremragende renommé takket være det varierte landskapet som spillerne opplever, samt den tiltalende måten hullene er designet på fordelt mellom skog og høydedrag – en praktfull syntese mellom britiske og amerikanske trender. Det å oppnå et slikt resultat krever hengivenhet, ekspertise og en betydelig flåte som en kan stole 100 prosent på.

“Maskiner fra John Deere™ hjelper oss med våre oppgaver fordi de er pålitelige og holder svært høy kvalitet ved klippingen. Vi har noen veldig gode maskiner her nå.”

260sl-r2g021160-stor

Støttestruktur

Leslie sitt ønske om å teste størrelsen til alle maskiner fra John Deere™ ble oppfylt ved golfbanen Golf de l’Isle. Erfaringene som eier har vært overveldende positive, også med hensyn til ettersalgsservice[1] fra hans lokale eksperter. Dette partnerskapet gjør det mulig for ham å slappe av og konsentrere seg om å ivareta den høye standarden som forventes, med full visshet om at han kan stole på teamet sitt og maskinene, for å sikre at ‘nedetid’ tilhører fortiden.

“Vi har et veldig godt forhold til John Deere™ som forhandlervirksomhet. Vi bestiller de delene vi trenger, og får disse normalt levert innen 24 timer, slik at maskinen er klar for innsats igjen, uten noen problemer.”

Finn din nærmeste forhandler

Finn din nærmeste forhandler

Finn din forhandler av John Deere