Uslåelig-skjærebord

Førsteklasses komfort og effektivitet

Du bare må oppleve dette traktorsortimentet. Du kan selv oppleve den produktiviteten, presisjonen og komforten disse maskinene vil tilføre virksomheten din. Ring til forhandleren din nå for en spennende prøvekjøring.

Finn en forhandler

På tide å oppgradere til bevist ytelse!

Se på den enestående ytelsen John Deere 6215R leverte i den siste testen *.

Mer utført med mindre drivstoff!

/avsnitt-kontroll-stor

Seksjonskontroll

Hva forventer du av et førsteklasses modell? Dersom du forventer støtte for opptil 255 avsnitt og full sertifisering fra ISOBUS AEF – flott, for det kan vi tilby. Dersom du også synes at variabel doseringsnøyaktighet og telematikk bør være standard på din traktor, så ser du på den rette maskinen nå. For avansert presisjonslandbruk er det ingen vei utenom John Deere 6R, 7R og 8R serien av traktorer.

På utkikk etter mer komfort?

Våre store traktorer er fullspekket med egenskaper som gir ekstra komfort og produktiviteten du er på utkikk etter.

oppdateringstid hos stor traktor

Førerhyttestørrelse

Når rommet rundt deg føles begrenset, så føler du deg også slik. Ettersom din helse og velvære er avgjørende produktivitetsfaktorer, har vi gjort førerhytten i 6R-serien – mye større. Den er nå 3,30 m³. For en fin måte å starte arbeidsdagen på.

massasje-komfortsete

Setekomfort

Løsne opp, slapp av og få energi igjen under lange arbeidsdager. Du kan avslutte arbeidsdagen med ny styrke i ditt eksemplar av 7R- og 8R-serien, som har egenskaper du ikke vil være foruten igjen: Active Seat II med proaktiv kompensasjon ved setebevegelser, massasjefunksjon, 65° svingbart sete, 3 fotstøtter, samt et 6.1 lydanlegg og integrert kjøleskap.

sikt-stor

Bedre utsikt

Det senkede panseret hos 6M modellene med kort ramme gir betraktelig bedre sikt forover. Blindfeltet forover er på kun 5 m. Supplementert av et 180° synsfelt, tilbyr 6M en solid oppgradering av sikten.**

 

Foreta en sammenligning på egen hånd­

Du er bare nødt til å oppleve fordelene ved disse maskinene selv. Kunder som eier traktorer fra konkurrentene har testet våre maskiner, så sjekk deres reaksjoner. Finn ut hva du selv synes med en live demo og prøvekjøring.

Customer Diary

Gjennom John Deere «Customer Diary» får en utvalgt kunde teste en John Deere traktor over en lengre periode. Den utvalgte kunden skal dele sine erfaringer med traktoren gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram.

*Landbrukskammeret Niedersachsen (Tyskland) Traktortest 2020; http://www.lwk-niedersachsen.de/

**Interne tester av sikten, som måler sikten fra operatørenes perspektiv til fronten og over panseret til bakkenivå, med avstandsmåling beregnet fra operatørenes bakkenivå og til det punktet hvor operatørene kan se bakkenivået. Målingene er utført med Seat ISO som referanse, for John Deere modellene 6090M, 6100M, 6110M og 6120M.