En sporet John Deere-traktor beveger seg gjennom en allerede høstet åker

Strategi og kjerneverdier

   

For dem som dyrker og høster jorden. For dem som omgjør og beriker jorden. For dem som bygger på jorden.

John Deere er dedikert til din suksess.

Dette engasjementet strekker seg globalt med et fokus på seks nøkkelområder: USA og Canada, Europa, Brasil, Russland, India og Kina. Det er i disse områdene minst 75 % av verdens fremtidigs vekst vil foregå. Og fordi vår fortid, lidenskap og mål med å hjelpe deg til å bli mer lønnsom og produktiv, er John Deere i en unik posisjon til å bli den foretrukne utstyrsleverandøren.

   

En 844K-II hjullaster losser steiner og jord på byggeplassen

Våre forretninger

John Deere-porteføljen av forretninger er variert, men likevel forbundet. To av våre forretninger – Jordbruks- og bygg/anleggsutstyr – er i en utmerket posisjon til å ta fordel av global vekst.

To ekstra forretninger – Landskaps- og skogsdriftutstyr – støtter og forbedrer verdensomspennende utvikling av kanaler. Og to ekstra støttende forretninger – Financial Services, Power Systems, Parts Services og Intelligent Solutions Group – styrker og differensierer vår utstyrsforretning.

I bakgrunnen står en utydelig John Deere-ansatt og holder opp et elektronisk hovedkort, som er i fokus

Våre mål

Ved å være den foretrukne utstyrspartneren innen landbruk, jordbruk, skogsarbeid og bygg/anlegg over hele verden, kan vi nå våre mål om bærekraftig SVA (Shareholder Added Value (aksjeholder merverdi)). Merk forkortelsen.

Gjennom nådeløs forbedring av våre produkter og vår forretningseffektivitet, vil vi oppnå enestående driftsresultat.

Og ved å koble ansatt-, enhets- og avdelingsmål til John Deeres totale forretningsmål, kan vi kraften fra samspilt samarbeid med høy ytelse.

Lær mer om vår strategi på vår investorside.

Deere & Company ble grunnlagt i 1837 av John Deere, som var smed og oppfinner, og har vokst til å bli et av verdens mest anerkjente selskaper. Dette var ingen tilfeldighet. John Deere var fast bestemt på å bygge sin forretning basert på integritet, kvalitet, engasjement og innovasjon. Disse verdiene lever og ånder den dag i dag. De legger føringene for arbeidet vårt, kvaliteten vi tilbyr og den uovertrufne behandlingen du mottar som kunde, investor eller ansatt.

En gruppe John Deere-ansatte med vernebriller ser på en skriveplate

Hvordan vi arbeider

Vi arbeider hver dag for å opprettholde vår grunnleggers kjerneverdier. Integritet, kvalitet, engasjement og innovasjon er ikke idealer vi jobber mot. Vi lever dem. Vi ånder dem. Disse verdiene er den virkelige essensen av hvordan vi arbeider og i hvert produkt, hver tjeneste og mulighet vi tilbyr deg.

I tillegg forstår John Deere verdien av en mangfoldig arbeidsstyrke, forhandlerorganisasjon og leverandørbase. Vi er virkelig dedikerte til et inkluderende miljø hvor mangfold forstås og imøtekommes. Det er et engasjement vi deler med og innenfor alle andelsholdere hos John Deere: fra ansatte til forhandler og til leverandører.

En mann med hatt står ved siden av sin John Deere-traktor

Hvor vi arbeider

verden over. Der hvor folk arbeider på eller med landjorden er hvor du finner John Deeres tilstedeværelse.

To menn tar hverandre i hånden ved en kontorpult

Hva du kan forvente

Du kan forvente at John Deere har den sterkeste etikken, strengt samsvar med regelverk, og det dypeste ønsket om å utvikle og fremme rettferdighet i offentlige anliggender.

Og hvis du har et forhold med John Deere, enten som kunde, ansatt, forhandler eller leverandør, kan du forvente at Deere tilbyr et inkluderende miljø. En som ønsket mangfoldet velkommen.

En tømmerhugger arbeider på stedet med å ta ned et tre

Hva vi tilbyr

Vår grunnlegger var best kjent for sitt arbeid med den første kommersielt vellykkede plogen. Og det er derfor i dag vi kanskje er best kjent for vårt kvalitetsutstyr innen landbruk og landskap. Vi er verdens ledende produsent av gårdsutstyr, faktisk. Vi har også ledelsen i verden innen produksjon av utstyr til skogsdrift. Vi er en stor leverandør av utstyr til bygg og anlegg. Og John Deere Financial er én av verdens største finansieringsselskap for utstyr. Ikke dårlig for en som startet firmaet sitt i en smie.