Selvgående finsnittere

Velg en John Deere og du investerer i mer enn en verdens beste maskin. Du blir med på et lag. Et lag som gir førsteklasses service og støtte for at du kan høste kontinuerlig. Men dette er ikke alt: Noe ekstra kommer som standard: John Deere’s enestående omdømme. Ett selskap. Ett navn. Helt siden 1837.

8000-serien

Våre kunder gav oss en klar melding for de nye finsnitterne i 8000-serien: Verdensledende kapasitet på seks viktige områder: Mer kraft, pålitelighet, fôrkvalitet, trekkraft, komfort og kostnadseffektivitet. Det var en stor utfordring. Men vi tror vi har levert.

Bare prosesser det!

Bare prosesser det!

UTMERKET Kjerneprossesering fra 3 til 29 mm LOC til ethvert tørrstoff

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

Vanninholdet kan variere med opp til 20 % i ett enkelt felt, noe som krever ulike kuttelengder for å sikre ideell ensilasjekompaktering uten oksygeninnkapsling. Når HarvestLab 3000 er montert på en John Deere-finsnitter, vil systemet aktivere automatisert justering av kuttelengde basert på tørrstoffinnholdet.

DU GJØR MER - GARANTERT.

DU GJØR MER - GARANTERT.

MED DURA LINE

John Deere Dura Line sliteplater kommer nå i tre pakker. Det er en perfekt pakke for alle behov, avhengig av dine individuelle innhøstingsbehov. Og alle er garantert* for å vare i 3 000 motortimer eller 5 års bruk, uansett hva som kommer først! Med Dura Line kan du gjøre mer. Garantert.

 *Garantien omfatter ikke motstål, kniver, knivholdere, avskrapere for glatte valser.

Be John Deere-forhandleren om mer detaljert informasjon!