FarmSight Services

Maksimum oppetid med John Deere Connected Support™

Du vet at når du jobber hardt, så kan uventede ting skje.’ Når det gjør det, da trenger du en rask løsning.

John Deere Connected Support™ er klar til å hjelpe deg og forhandleren din med å overvåke maskinens tilstand og løse problemer proaktivt, holde deg i gang.

Alt er del av FarmSigh Services In Base-pakken til hver JDLink™-kompatibel maskin.

  

Expert alerts – Teknologi til din tjeneste

Expert alerts – Teknologi til din tjeneste

Utnytt smart teknologi for å maksimere oppetiden på maskinene. Med Expert Alerts* kan din John Deere-forhandler proaktivt identifisere mindre feil / potensielle problemer og utbedre dem før de utvikler seg til en større skade. Velkommen til John Deere Connected Support™.

Oppetid-formel

John Deere Connected Support™ kombinerer maskintilkobling, innovative verktøy og proaktiv forhandlerstøtte for å sikre at maskinene dine er tilgjengelige hele sesongen med topp ytelse.

  

Oppetid-formel

 

Proaktiv støtte som beskytter bunnlinjen din

Hvis du er som oss, liker du ikke overraskelser.’’ Spesielt når det gjelder tilstanden til maskinene dine. Fordi det kan innebære utgifter, tapt produktivitet og mindre fortjeneste. Så, la oss hoppe over overraskelsene.’ Basert på livssyklusstadiet og bruken av maskinen din, inkluderer FarmSight Services-pakker* Remote Machine Monitoring** og diagnostikk fra forhandlereksperter for å hjelpe deg med å opprettholde maskinen din slik du vil ha den: prestere på sitt beste pålitelig.

 

Ønsker du enda mer?

Øk maskinens oppetid og ytelse ytterligere med ekstra FarmSight Services. Velg Opplæring, Service for maksimal oppetid og Performance Services (Optimaliserings-hjelp). Kombiner dem i en FarmSight-tjenestepakke tilpasset dine behov.

  

Tilpasset dine behov

FarmSight-tjenester kan kombineres i forskjellige nivåer av servicepakker for å oppnå maksimum fordel for virksomheten din. For et tilpasset tilbud, kontakt John Deere-forhandleren din.

  

Utvid alleMinimer alle

I grunnutrustning

Som eieren av en John Deere-maskin, har du fordelen av John Deere Connected Support™ for å holde deg i gang. Som del av In Base-tjenester, vil du også motta tilpasset initiell maskinoppsettassistanse og driftsinstruksjoner.

Select

Med Select har du fordelen med den siste innsikten til forhandlerens eksperter og fabrikkdata. Basert på sanntids data fra maskinene dine, vil du’motta anbefalinger til riktig tid om hvordan du kan sikre at maskinen din yter maksimalt til enhver tid og holde den i perfekt stand.

Premium

Med Premium kan du dra’nytte av reduserte driftskostnader og økt maskinytelse basert på data og ekspertkunnskap– utført på gården eller med de nyeste fjernstøtteverktøyene.

Ultimate

Ultimate tar oppetid og ytelse til et nytt nivå. Opplev total trygghet basert på data og ekspertkunnskap, inkludert garanter oppetid for maskinen.

Forhandlersøk

Hvordan får du tak i dette?

Besøk forhandleren din i dag

Finn en forhandler

* Kun hos forhandlere som deltar i kampanjen. Nøyaktig omfang av tilbudet avhenger av forhandler-individuelle tilbud.

** Alle fjerntjenester krever en JDLink telematikkmodul, et aktivt abonnement og ditt samtykke.