EXPERT CHECK
FOR TURF-UTSTYR

Ekspertkontroll for turf-utstyr (park og plen)
Oppetidseffekten

Oppetidseffekten

En maskin som starter sesongen i topp toppform, har mye bedre sjanse til å prestere uten avbrudd. Forsikre deg om at hele maskinparken er klar for de tøffe jobbene som venter dem, – planlegg en Expert Check.

expert-checkFordelen

Når vi vet hva vi skal se etter, utgjør våre John Deere-eksperter forskjellen - de har erfaring, kunnskap og verktøy som trengs.

Din ekspert for maks oppetid

Din ekspert for maks oppetid

Sertifiserte mekanikere utfører en grundig teknisk diagnose ved å bruke unike John Deere sjekklister for alle nøkkelkomponenter som klippeaggregatet og materialinnsamlingssystemet.

alt-i-ett-pakkerAlt du trenger til fast pris

Altomfattende priser på våre Alt-i-ett-pakker sparer penger. Når du vet resultatene av Expert Check, , bestemmer du hvilket arbeid du vil at vi skal utføre for å holde maskinen i god form - for en fast pris som inkluderer alle deler og arbeidskraft.

Pakke for sylinderklippere

Pakke for sylinderklippere

En grundig inspeksjon av sylinderklipperen, profesjonell sliping og utskifting av gamle kniver med originale John Deere-kniver.

Service på klimaanlegg

Service på klimaanlegg

Vi skifter førerhus-luftfilter og kjølemedium, rengjør fordamperen for å eliminere bakterier, samt sjekk for lekkasjer og inspiserer drivreima.

XUV ultimate oppgraderingspakke

XUV ultimate oppgraderingspakke

Beskytt mellomstørrelse XUV og øk komforten og produktiviteten med to produktivitets-pakker, beskyttelse- og komfort.

Forhandlersøk

Hvordan får du tak i dette?

Besøk forhandleren din i dag

Kontakt oss