Expert check for traktorer

Expert check for traktorer

Expert Check: Fokus på oppetid

Det å vite hva man ser etter er en fordel. Våre John Deere eksperter har erfaring, kunnskapen og verktøyet som trengs. Pluss noe mer enn det: mange sesonger med innsamlet feltdata om din traktor, som gir dem kunnskap om hva som må sjekkes først.

expert-check

Våre eksperter: Ferdigheter møter på data

Ekspertene hos din forhandler benytter fabrikkoppdaterte sjekklister og feltdata fra forrige sesong - eksklusivt for John Deere-forhandlere. De overser ingen ting ved deres omfattende tekniske diagnose, som de benytter til å produsere en fullstendig rapport om din traktors status og behov.

Expert Check: Den er skreddersydd

En Expert Check tilpasses det du foretar deg med din traktor og dine planer for den. Det omfatter alt fra grunnleggende funksjoner og sikkerhetskontroller, til dyptgående inspeksjoner som vil omfatte detaljerte slitasjemålinger og ytelsestester. Alt avhenger av alderen, driftstimene og anvendelsen av din traktor.

expert check

Alt du trenger til fast pris 

Be om fastpris tilbud hos din nærmeste forhandler.

Motor og drivstoffsystemMotor og drivstoffsystemMotor og drivstoffsystem

Motor og drivstoffsystem

HeadingIcon

Bare ekte smøremidler og filtre sikrer maksimal motorytelse og levetid. Denne pakken inkluderer utskiftning av motorolje og drivstoffilter, bytte av motorolje med John Deere Plus 50 II og smøring av smørepunkter.

ILS ReLife pakkeILS ReLife pakkeILS ReLife pakke

ILS ReLife PakkeTraktor

HeadingIcon

Våre Re-life fornyings-pakker for traktorene i 8-serien gir økt ytelse og lang levetid for ILS-aksel. Vi har flere tilbud som du kan dra nytte av å oppdatere traktoren din.

Skifting av belter og belterullerSkifting av belter og belterullerSkifting av belter og belteruller

Skifting av belter og belteruller

HeadingIcon

Få den ultimate oppgraderingen med et bredt utvalg av spesifikke Camso belter og belteruller. Vi bytter ut og justerer, kontrollerer mellomhjul, drivhjul og oljenivået på belterullene.

Forhandlersøk

Hvordan får du tak i dette?

Besøk forhandleren din i dag

Finn en forhandler

GÅ TILBAKE >

Be forhandleren om prisene for installasjonene beskrevet ovenfor!
Alt arbeid utføres med spesielle John Deere-verktøy og de siste installasjonsinstruksjonene for deler fra fabrikken.