EXPERT CHECK
FOR TRAKTORER

Expert check for traktorer
Mer erfaring, bedre data

Mer erfaring, bedre data

Fordi de bruker feltdata fra mange sesonger globalt, vet våre sertifiserte mekanikere nøyaktig hvor de skal se først, og hvilke komponenter som krever spesiell oppmerksomhet. De løser alle forhold før de kan bli et stort problem i løpet av neste sesong.

expert-checkFordelen

Når vi vet hva vi skal se etter, utgjør våre John Deere-eksperter forskjellen - de har erfaring, kunnskap og verktøy som trengs.

Expert Check: Nå skreddersydd

Expert Check:
Nå skreddersydd

Avhengig av alder, timer og hovedbruk av maskinen, kan din Export Check variere fra en times kontroll av nøkkelfunksjoner og sikkerhetsaspekter til en grundig 3-5 timers inspeksjon som inkluderer omfattende slitasjemålinger eller ytelsestester for motor eller hydraulikk.

Inspiser maskinparken

Inspiser maskinparken

Du er kvalifisert for attraktive rabatter når du tar inn mer enn en traktor eller redskap eller en Expert Check.

alt-i-ett-pakkerAlt du trenger til fast pris

Når du vet resultatene av Expert Check, bestemmer du hvilket arbeid du vil at vi skal utføre for å holde maskinen i god form. Det beste er å bruke våre alt-i-ett-pakker - All-in-Packages - som inkluderer deler og service til faste priser.

Motor og drivstoffsystem, pakke

Motor og drivstoffsystem, pakke

Bare ekte smøremidler og filtre sikrer maksimal motorytelse og levetid. Denne pakken inkluderer utskifting av motorolje og drivstoffilter, bytte av motorolje med John Deere Plus 50 II og smøring av smørepunkter.

ILS ReLife pakke

ILS ReLife pakke

Fornyings-pakker for 8-serien traktorer for økt ytelse og lang levetid på ILS aksel. Utforsk våre ulike tilbud for å oppdatere traktoren din.

Skifting av belter og belteruller

Skifting av belter og belteruller

Få den ultimate oppgraderingen med et bredt utvalg av spesifikke Camso belter og belteruller. Vi bytter ut og justerer, kontroller ledehjul, drivhjul og oljenivået på belterullene.

Be forhandleren om prisene for installasjonene beskrevet ovenfor!
Alt arbeid utføres med spesielle John Deere-verktøy og de siste installasjonsinstruksjonene for deler fra fabrikken.

Forhandlersøk

Hvordan får du tak i dette?

Besøk forhandleren din i dag

Kontakt oss