EXPERT CHECK
FOR FINSNITTERE

EXPERT CHECK FOR FINSNITTERE
Oppetidseffekten

Oppetidseffekten

Innhøstingssesongen er lang og hard for en finsitter. Når du starter innhøstingen med en maskin som er 100 % klar, øker du sjansene for uavbrutt kapasitet, noe som er avgjørende for å lykkes på en god måte. Bestill oppetidseffekten, få en Expert Check.

expert-checkFordelen

Når vi vet hva vi skal se etter, utgjør våre John Deere-eksperter forskjellen - de har erfaring, kunnskap og verktøy som trengs.

alt-i-ett-pakkerAlt du trenger til fast pris

Altomfattende priser på våre Alt-i-ett-pakker sparer penger. Når du vet resultatene av Expert Check, , bestemmer du hvilket arbeid du vil at vi skal utføre for å holde maskinen i god form - for en fast pris som inkluderer alle deler og arbeidskraft.

pakke høsteaggregat finsnitter

pakke høsteaggregat finsnitter

Sesong-service inkluderer utskifting av motkniv, slipestein og alle kniver. Rengjøring og inspeksjon av viktige deler og justeringsmekanismen til motkniven. Kontroller alle tiltrekkingsmomentene og kutte-avstandene. Og innledende skarphet og justering av motkniven.

Finsnitter KP rebuild pakke

Finsnitter KP rebuild pakke

La våre dyktige mekanikere sjekke maskinen din, etter at KP allerede er fjernet, ved å bruke optimaliserte ombyggingssekvenser for å sikre lang levetid for installerte komponenter og pålitelig drift.

Motorpakke finsnitter

Motorpakke finsnitter

Få maksimal motorytelse og levetid med originale smøremidler og filtre. Servicen inkluderer filterbytte, oljeskift og kompresjonskontroll av motoren.

Be forhandleren om prisene for installasjonene beskrevet ovenfor!

Alt arbeid utføres med spesielle John Deere-verktøy og de siste installasjonsinstruksjonene for deler fra fabrikken.

Forhandlersøk

Hvordan får du tak i dette?

Besøk forhandleren din i dag

Kontakt oss