Ta ikke sjansen

TA IKKE SJANSEN

Du kommer til å merke forskjellen

 

Visste du at vi bruker egenvarmebehandling for å smi de originale John Deere-knivene? Prosessen produserer kniver med ekstra stor skarphet som holder en perfekt passform over lang tid - og et rent snitt hver gang.

 


Jevn og pen klipping

Kanten på knivene våre er valset for å redusere risikoen for utspring og skarpe hjørner, noe som bidrar til å forlenge knivens levetid og gi en skarpere skjæreflate.

Kniver som varer

Konstruksjonen gir jevn fordeling av krefter over hele knivoverflaten, og gjør at den beholder skarpheten, noe som reduserer behovet for slipinger og sparer tid og penger.

En unik varmebehandling som gir ideelle karbonnivåer, bidrar også til å forlenge levetiden til knivene våre. Riktig mengde karbon gir en kniv med utmerket slitestyrke. For mye gir stor sprøhet og fare for brudd, for lite gir for liten slitestyrke.

En perfekt passform

Hvert eneste monteringshull i John Deere-knivene er topp-presset, slik at kniven slutter tett mot spindelen. Denne perfekte passformen reduserer banking, forlenger levetiden på andre deler og eliminerer uklippede gressstrimler for et renere resultat.