Ta ikke sjansen

TA IKKE SJANSEN

Du kommer til å merke forskjellen

 

John Deere ekte LED-lys er ikke bare kraftigere, men også mer energieffektive enn vanlige halogenlamper. Deres naturlige lysutgang lar deg se mer og holder øynene friske, mens du får lengre levetid på batteri og generator.

 


Kniver

Energieffektivitet som lyser sterkt

Vi tilbyr LED med et bredt spekter av lysstyrke (lumen) for å oppfylle individuelle behov for lysutbytte og kostnader. De kraftigste lysene med 3000 effektive lumen, overgår HID-er i bredde og dybde, samtidig som de gir det skarpeste og klareste lyset med mindre effektforbruk.

Her er hva du bør vite om LED-lys: Mange ettermarkedslamper annonserer meget høye lumenverdier. Ofte gjenspeiler disse tallene bare den "rå" eller teoretiske maksimale lumengraden til et LED-lys, fordi deres effektive lumen er veldig lav.

Vi oppgir effektiv lumen fordi det er en nøyaktig rangering av lyset ved normal bruk. John Deere-lys er rangert i både "rå" og effektive lumen, slik at du nøyaktig kan sammenligne lysstyrken. LED-lys fra John Deere vil alltid gi deg mest mulig lys for pengene.

John Deere LED lys – laget for din John Deere

Det er to forskjellige typer LED-lys tilgjengelig:

  • Erstatnings-LED er bygget for å passe perfekt til plasseringen fra det originale halogenlyset. Den enkle plugn-play-installasjonen gir på en enkel måte langt bedre lys.
  • LED-lys til sokkel kan monteres på forskjellige steder på maskinen der du trenger ekstra belysning.

 

Stråleformet LED-lys

Avhengig av bruksområde og lysbehov kan det leveres to forskjellige strålemønstre: flomlys for bred, kort belysning og trapesformet mønster for et smalere, lengre mønster.


Flomlys

Flomlys

Bredere, kortere lys

TRAPESFORMET

TRAPESFORMET

Mer konsentrert, lengre lys