Ta ikke sjansen

TA IKKE SJANSEN

Du kommer til å merke forskjellen

 

Visste du at ekte John Deere hydraulikkfiltre har en spesiell kraftig konstruksjon med metallender og filterelement forseglet til endeplaten? Det garanterer mer ytelse og bedre beskyttelse for det hydrauliske systemet.

 


Filtre

John Deere hydraulikkfiltre

John Deere hydraulikkfiltre har fem varmlimte ringer for å sikre jevne mellomrom for høyere kapasitet. Andre filtre kan ha kun to varmlimte ringer. Våre hydraulikkfiltere holder urenhetene ute, beskytter hydraulikksystemet på dine John Deere-maskiner mot slitasje og trykksvingninger. Slam og skadelige syrer blokkeres effektivt.

Fordeler

 • Jevne folder gir høyere filtreringskapasitet og lengre serviceintervaller
 • Spesiallim gir styrke og sikrer jevn avstand

En forutsetning for god funksjon og høy ytelse

Olje-, drivstoff- og luftfiltre hindrer skadelige partikler fra å komme inn i motoren og samtidig redusere drivstofforbruket. Skitne filtre kan øke drivstofforbruket med inntil 5 % per filter, derfor er det viktig å bytte filter til angitt tid. John Deere filtre er konstruert for å arbeide med våre motorer, derfor anbefaler vi på det sterkeste å kun bruke originale JD-filtre. Piratdeler vil alltid ende opp med å koste mer enn du sparer i første omgang.

John Deere drivstoffiltre

John Deere drivstoffiltre

John Deere's drivstoffiltre har trange folder, belagt filtermateriale, og en tett forsegling mellom filtermateriale og filterhuset.

Vann kan forårsake alvorlig skade på drivstoffsystemer. Derfor er John Deere's drivstoffiltre konstruert for ikke bare å fange opp vann, men også for å avvise det. Med et belagt filtermateriale holder filtrene vannet ute, og forhindre rust og mikrobakteriell vekst som skader drivstoffet – noe som vil føre til økt drivstofforbruk.

Fordeler

 • Tette, jevne folder sikrer høy kapasitet til å fange vann og støvpartikler før de skader drivstoffet.
 • Belagt filtermateriale frastøter vann og hindrer det fra å trenge gjennom til drivstoffet – noe som kan skje med mange andre filtertyper.
 • Tett tetning mellom senterrøret og media eliminerer faren for at ufiltrert drivstoff kan komme inn i innsprøytingssystemet.
John Deere oljefiltre

John Deere oljefiltre

John Deere oljefiltre har jevn avstand på foldene i filtermaterialet uten huller som slipper gjennom forurensninger. Andre filtre kan ha uregelmessig mellomrom, som filteret til høyre.

Urent drivstoff vil betinge kortere serviceintervaller, det vil kunne skade maskinen og redusere produktiviteten. John Deere's oljefiltre er konstruert for å fange partikler så små som en femtedel av bredden av et hårstrå og holde dem borte fra motoren. Uoriginale filtre har dårligere filteringsegenskaper og kan slippe gjennom skadelige partikler.

Fordeler

 • Tette, jevne folder sikrer høy kapasitet til å fange vann og støvpartikler.
 • Spiral og krympet senterrør gir stor styrke for å hindre at filtermaterialet kollapser.
 • Gummipakninger gir bedre forbindelse enn plastpakninger som finnes i konkurrerende filtre
John Deere luftfiltre

John Deere luftfiltre

John Deere luftfiltre er en annen effektiv forsvarslinje mot forurensninger. De reduserer motorslitasjen ved å fjerne støv, skitt og andre forurensninger fra inntaksluften. De er meget effektive når det gjelder å fange uønskede partikler.

Fordeler

 • Jevne folder gir høyere filtreringskapasitet og lengre serviceintervaller
 • Stor luftstrøm, samtidig som det filtreres bedre enn uoriginale luftfiltre, gir full motoreffekt og lang levetid.
 • En tett forsegling hindrer forurensninger fra å kunne gå utenom filteret.