Traktortilbehør

Traktordeler og tilbehør

Oppnå mer med mindre anstrengelse.

Du tilbringer mye tid i traktoren din. Derfor er det viktig at den er komfortabel og godt utstyrt for at du skal være produktiv. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg. Vårt store utvalg av tilbehør hjelper deg til å se bedre, og til å oppleve den beste komforten slik at en lang dag føles kortere.

Traktortilbehør

Utvid alleMinimer alle

FØRERHUSKOMFORT

Gjør arbeidet til en glede

Mange dager bruker du mye mer tid i traktoren din enn hjemme. Derfor skal førerhuset som du tilbringer så mye tid i være komfortabelt, velutstyrt og passe dine individuelle behov. Ideelt sett bør det ha noen av de fasiliteter du vanligvis nyter godt av hjemme: Derfor tilbyr vi et bredt spekter av komfort- og effektivitetsfremmende tilbehør.

Rustfritt stål varmeskjold
Legg til litt moderne styling til traktoren din med et kraftig varmeskjold i rustfritt stål av høy kvalitet som passer over eksosrøret.
Tilgjengelig for 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Premium Series traktorer.
Varmeskjold på utsiden av eksosanlegg i rustfritt stål
  
Rustfritt stål varmeskjold rundt eksosrør
Legg til litt moderne styling til traktoren din med et kraftig varmeskjold i rustfritt stål av høy kvalitet som passer over eksosrøret. Delene i rustfritt stål produseres i henhold til den høye standard JohnDeere kvaliteten, og sikrer holdbarhet og lang levetid.
Tilgjengelig for traktorer i 6MC-og 6R-serien.
Rustfritt eksosrør pluss varmeskjold

 

SETER
Et nytt traktorsete er en av de beste investeringene du kan gjøre for din helse og effektivitet. Vi tilbyr en rekke seter - fra Super Air Comfort Seat til det prisbelønte Active Seat. Snakk med din lokale forhandler som gjerne forklarer alle funksjonene mer detaljert og gir deg en demonstrasjon.
Super Air Comfort sete, Active sete
  
Setetrekk
Vi tilbyr to typer setetrekk: skreddersydd og universal Skreddersydde setetrekk passer perfekt og gir langvarig beskyttelse. Besøk oss å se hva som passer ditt sete!
Setetrekk
  
Sete-animasjon
De multifunksjonelle John Deere setene er veldig enkle å tilpasse til alle dine behov for å føle deg hjemme i traktoren din. Se seteanimasjonen for å lære mer om de forskjellige innstillingene.
Se sete-animasjon
 

 

Elektrisk kjøleskap
Med 5 liters kapasitet har vårt elektriske kjøleskap lagringsplass for nok drikke og mat for en lang dag. En 12 volts kontakt leveres for enkel installasjon og er utstyrt med en separat av / på-bryter som betyr at den bare er aktiv hvis motoren går. Derfor er det ingen fare for et flatt batteri hvis du ved et uhell lar den stå på over natten. Den kan også installeres i kombinasjon med FieldOffice-lagring for å lage en fullt integrert arbeids- og "spiseplass".
Electric fridge 

 

Field Office
Gjør Field Office - traktorkontoret - så produktivt som mulig. Field Office gir trygg og sikker oppbevaring av dokumenter, bruksanvisninger, mobiltelefon og en bærbar datamaskin. Lokket kan også brukes som et skrivebord. Alt sammen er klargjort med kabling for elektroniske enheter. På slutten av dagen kan Field Office omdannes til en koffert, noe som gjør det enkelt å holde styr på viktige papirer.
Feltkontor

 

 

Festebraketter for tilbehør
Leveres for montering av skjermer, telefoner, radioer og annet tilbehør på et praktisk sted.
Tilbehør - Monteringsbraketter

 

Nettbrett & Mobil-brakett
Inkluder mobiltelefoner, nettbrett, GPS og andre enheter enklere enn noen gang i førerhuset for sikker bruk og oppbevaring.
Nettbrett & Mobil-brakett

 

Elektriske kontakter og adaptere
Med så mange dingser – telefoner, MP3-spillere, redskaps-terminaler - det er fornuftig å ha rikelig med stikkontakter og adaptere. Multikontaktuttaket er enkelt å installere og gjør det mulig å bruke opptil seks 12 volts enheter samtidig.
Elektriske kontakter og adaptere

 

Adaptere
Fire tilkoblingsalternativer gir økt valgfrihet.
 • Standardkontakt med tre ledninger for spesielle komponenter
 • Adapter for lighter-kontakt
 • 3-pins adapter (rund)
 • 3-pins adapter (flat)
Adaptere

 

Gulvmatter
Gi førerhuset et nytt utseende med fine gulvmatter.
 • Klipp ut etter mål med John Deere-logoen
 • Den ekte fordelen: Beige farge matcher interiøret i førerhuset
 • Enkel rengjøring
 • Laget av slitesterkt nålfilt
 • Resistent mot høytrykksvask med kaldt vann
Gulvmatter

VISUELLE FORBEDRINGER

La ingenting ut av syne

Øk sikten og gjøre manøvrering av redskaper forbi trange steder enklere med hjelp av følgende tilleggsutstyr.

Utvendige speil
Store utvendige speil gir bedre trafikksikkerhet og mer nøyaktig redskapmanøvrering Du kan velge mellom manuelt eller elektrisk justerbare teleskopiske speil. Den elektriske versjonen gir enkel innstilling fra førersetet.
Utvendige speil

 

Trekkrok-speil
Få god utsikt over trekkrok og redskap. Speilet sitter festet på høyre side av bakvinduet.
Trekkrok-speil

 

Solskjermer
Hold solen ut av øynene med solskjermer som også bidrar til å redusere varmeutvikling i førerhuset. Solskjermen kan monteres på front- eller bakvinduer, pluss at skyggeposisjonen er justerbar for maksimal førerkomfort.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Bakre vindusviskere
Store vindusviskere for bakruten gir god sikt under dårlige vær- og arbeidsforhold.
Vinduspusser på bakvindu

 

CCTV Videokamerasystemer
John Deere kamerasystemer lar deg observere det daglige arbeidet bedre, og gjør at du kan arbeide mer effektivt. Du drar nytte av:
 • Pålitelig transport og drift: Med kamerasystemer har du tid til å se personer og andre objekter i hele arbeidsområdet.
 • Maksimal kapasitet: Tømmeskruer, balleutkast - du kan velge kamera og overvåke arbeidsprosesser i og på maskinen.
 • Mindre stress bak spakene: Om det gjelder pløying, sprøyting, såing, gjødsling eller høsting så du kan se fremover og fortsatt se alt uten å strekke deg eller snu deg bakover. Et kamera for å overvåke driften bak førerhuset gjør jobben enklere, bidrar til en sunn arbeidsstilling, og gir økt produktivitet.
CCTV Video Kamerasystemer

STØRRE PRODUKTIVITET

Ønsker du at John Deere-traktoren din kunne gjøre enda mer? Kanskje har du lagt om driften eller kjøpt en brukt traktor. Det er mulig å oppgradere John Deere slik at du kan øke produktiviteten ytterligere.

Bruk av ballast

Med riktig vektfordeling vil du oppnå maksimal traktorytelse som bidrar til å overføre mer effekt til bakken, noe som påvirker drivstofforbruket, veggrepet og kjørekomforten positivt. Riktig mengde ballast vil avhenge av traktorens effekt, kjørehastigheten under arbeidet og typen redskap som brukes.

Hurtigkoblede frontvekter
Kan lett settes på/tas av festeskinnen foran på traktoren. De bidrar til en optimalisert vektfordeling mellom bak- og foraksel da antall vekter som monteres lett kan tilpasses dagens krav i ulike arbeidssituasjoner.
Hurtigkoblede frontvekter

 

Hurtigkoblede frontvekter
Er den mest allsidige løsningen for ekstra ballast. De leveres i følgende størrelser: 900 kg, 1 150 kg, 1 500 kg, 1 800 kg. De kan monteres direkte på frontvektskinnen (900 kg og 1 150 kg). Ved bruk av toppstagfeste (inkl. på 1 500 kg, 1 800 kg utgavene) kan disse vektene kobles til trepunktsløftet foran eller bak for økt trekkevne.
Pick-up vekter

 

Bakhjulsvekter
Kan monteres på utsiden av stålfelger eller støpte felger. På støpte eller HD støpte felger de kan også monteres på innsiden av felgene. Det må alltid tas hensyn til dekkenes totale belastning som skal være merket på siden av dekket.

Lær om ballastvekter fra John Deere
Bakhjulsvekter

 

Radarsensor med to stråler
Overvåk hjulspinnet nøyaktig med en radarsensor med to stråler:
 • Sparer drivstoff
 • Unngå jordpakking
 • Øk trekkraften
 • Forbedre effektiviteten
Radar med dobbel-stråle

 

Vendeteigsautomatikk (HMS/iTEC):
Er en funksjon som gjør det mulig med opptak eller oppsett av en handlingssekvens. Feltarbeid har aldri vært enklere eller mer produktiv.
 • Redusert førerstress - flere traktorfunksjoner sekvensert i én knapp
 • Stor nøyaktighet
 • Lett å bruke
Vendeteigsautomatikk (HMS/iTEC)

 

Sporvidde-hylser
Enten du planter eller sprøyter,kan du "skreve" over flere rader samtidig – uten at det skader vekster eller ødelegger for jordbearbeiding. Det reduserer heller ikke den tillatte aksellasten. Med ekstra bred sporvidde oppnås en imponerende stabilitet – perfekt sammen med sprøyter. To forskjellige hylser er tilgjengelige, og de er enkle å montere på og av. Avhengig av den totale traktorbredden, kan det være påkrevet å benytte ekstra markeringsbelysning og et faresignal for brede kjøretøy.
Sporvidde-hylser

 

Ekstra hydraulikktank
Ekstra stor hydraulikktank øker mengden tilgjengelig hydraulikkolje for krevende operasjoner som å tippe store tilhengere.
Ekstra tank for hydraulikkolje

 

John Deere Fronttrepunkt
For ekstra stor allsidighet er fullt integrert John Deere fronttrepunkt- og kraftuttak også tilgjengelig som ettermontering til 6R og 6M-serien. John Deere kat. 3N fronttrepunkt gir høy løftekapasitet på 4 000 kg for å sikre at den er egnet sammen med et stort utvalg av tunge redskaper. I tillegg leveres John Deere fronttrepunkt med:
 • Låseenhet for sikker transport og sikre arbeidsforhold
 • Strømningsbegrenser for hastighetregulering i hydraulisk flytestilling
 • Tre posisjoner for trekkstengene (stiv, flytende, sammenfoldet)
 • Fanghaker
 • Slepefeste
 • 7-polet tilhengerkontakt
 • Tre toppstagposisjoner
 • Vertikal øvre toppstag-oppbevaring
 • Kan også kombineres med det integrerte John Deere-kraftuttaket foran, som er fullt kompatibelt med John Deere frontlastere.
 • Valgfritt tilgjengelig: f.eks. støtte for slåmaskinkjeder, panserbeskyttelse, akkumulator, to ekstra SCV-koblinger, konverteringssett fra SCV1 til SCV.
John Deere Fronttrepunkt- og kraftuttak
John Deere front-kraftuttak
Det fullstendig integrerte John Deere front-kraftuttaket kobles inn elektrohydraulisk med en bryter på høyre konsoll eller CommandARM-styrekonsollen. Egenskaper John Deere front-kraftuttak:
 • 1000 o/min med en perfekt tilpasning mellom front- og bak-kraftuttakshastigheter
 • Sekssporet kraftuttaksaksel i stand til å overføre 80 kW
 • Rotasjonsretningen til kraftuttaksakselen er mot urviseren, sett fra fronten av traktoren
 • Mykt modulert innkobling for lette eller tunge redskaper
 • Hydraulisk styrt kraftuttaksbrems for å unngå skader som følge av svinghjulskraft fra tungt roterende redskap.
 • Integrert i iTEC Steering System/ Vendeteigsautomatikk
 • For enkel tilkobling av drivakselen har kraftuttaks-stubbakselen en 60 graders rotasjonsvinkel
John Deere Fronttrepunkt- og kraftuttak

TRYGGHET OG LAGRING

Traktoren din og redskapene representerer en stor investering Derfor tilbyr John Deere en rekke produkter som beskytter deg og dine maskiner. Vi har alt du trenger for å minimere risiko og maksimere effektiviteten.

Immobilizer
Immobilizer-en er et elektronisk system som hindrer uønskete bevegelser og tyveri av traktoren. Hvert sett inkluderer to immobiliZer-nøkler. Hvis en uautorisert nøkkel blir brukt, vil traktoren stoppe etter oppstart, og kan ikke beveges.
Startsperre

 

Låsbare lokk
Låsbare lokk for drivstofftanken og transmisjonsreservoar – hindrer hærverk og kostbar væskeforveksling.
Låsbart lokk

 

Sett med dørlåser
Hver pakke inneholder dørhåndtak og tilhørende nøkkel. Nøkkelemner ("blank nøkkel") kan bestilles separat.
Dørlås-sett

 

Delvis medsvingende forskjermer
Få den beste manøvrerbarheten og beskyttelsen med delvis medsvingende forskjermer. Dette gir mulighet for krappere styrevinkel – lettere manøvrering og større smidighet. Og du har fortsatt samme beskyttelse mot sprut fra hjulene som med tradisjonelle skjermer.
Forskjermer som svinger med hjulene

 

Skjermbreddere
Hold førerhuset rent og med god sikt med skjermbreddere som leveres i forskjellige størrelser.
Skjermbreddere

 

Ryggealarm
Gir en akustisk advarsel når traktoren settes i revers for å varsle uvedkommende.
Ryggealarm

 

Hovedstrømsbryter
Den utvendige monterte hovedstrømsbryteren er ideell for å forebygge utilsiktet bruk og for å unngå at batteriet tappes fra terminaler, displayer eller radioer som står på.
Hovedstrømsbryter

 

Bunnbeskyttelse for drivstofftank
Spesielt anbefalt for traktorer som opererer under vanskelige forhold (f.eks. kratt, skog). De er laget av slitesterkt metall plassert under tanken for å gi ekstra beskyttelse.
Bunnbeskyttelse for drivstofftank

 

Verktøykasse
For enkel tilgang til verktøy ute i felten, anskaff en John Deere verktøykasse. De er tøffe, varige, og organiserer verktøyet enkelt og praktisk.
Hus

 

Verktøykasse foran
Masse plass, to avtakbare skuffer og innovativt design på dører og lokk..
Lagringsboks

TILKOBLINGSMULIGHETER

Gjør gode tilkoblinger

Velge riktig tilkobling for arbeid med redskaper er en alvorlig sak. Våre unike tilkoblinger har stor pålitelighet og er laget av høykvalitets materiale i samsvar med John Deere's høye spesifikasjoner. John Deere kan levere et stort utvalg av faste, høydejusterbare, manuelt eller automatisk opererte tilhengerkoblinger.

Høydejusterbar hengerkobling
Automatisk hengerkobling med 38 mm kulekobling, kan også leveres som ekstra bred versjon, f.eks. for bruk med forsterkede trekkstenger eller flerakslede tilhengere.
Høydejusterbare vognfester
  
Disse høydejusterbare koblingene av kule- og ringbolttypen er perfekte for tilhengere og mange andre redskaper. Når de brukes i lav posisjon, gir de optimal trekkraft og kjøredynamikk til traktor/tilhengerkombinasjoner. Høydejusterbare vognfester
3-i ett-system
For tilhengere og redskaper som krever forskjellige koblingstyper. Inkluderer en femposisjons stigeramme som tillater bruk av følgende tre funksjoner:
3-i-1 festesystemet
 • Manuell eller automatisk høydejusterbar vognkrok
 • Festekrokinnsatser av kule- eller ringbolttypen (ikke høydejusterbare), om nødvendig samtidig med manuell eller automatisk krok
 • Trekkstang når kule- eller pitonfix er tatt av

I lav posisjon tillater fester av kuletypen trekking av redskap med opp til 4 t statisk vertikal last, festeinnsatser av typen piton fix tillater 3 t statisk vertikal last.

Innsats av kuletypen Piton fix innsats
Innsats av kuletypen Piton fix innsats
Systemer for tvangs-styring av tilhengere
Leveres for kulekoblinger og høyde-justerbare kulekoblinger. I tillegg er de tilgjengelige for én side eller begge sider, for tilhengere med høyre- eller venstresides tvangs-styresystemer
Tvangs-styresystemer for kulekoblinger

Fordelene med tvangs-styresystemer:

 • Lar deg ta krappere svinger ved bruk av tilhengere med flere aksler
 • Forbedrer beskyttelsen av bakken
 • Reduserer dekkslitasjen
 • Forbedrer førekomforten ’da det ikke kreves at hengerens styreaksel må låses når man rygger eller kjører i høy hastighet på vei, fordi tilhengerhjulene alltid vil rette seg inn etter svingradiusen.

Du valgte John Deere fordi du ønsker det beste. Så når det kommer til service av maskinen din, gir det mening å kun bruke originale vedlikeholdsdeler og smøremidler som er designet og godkjent av John Deere.

Vedlikehold av traktor

Utvid alleMinimer alle

FILTRE

Et effektivt filter er avgjørende for effektiv ytelse. John Deere filtre er konstruert for å arbeide med våre motorer, derfor anbefaler vi på det sterkeste å kun bruke originale John Deere filtre. Olje-, drivstoff- og luftfiltre hindrer skadelige partikler fra å komme inn i motoren og samtidig redusere drivstofforbruket. Skitne filtre kan øke drivstofforbruket med inntil 5 % per filter, derfor er det viktig å bytte filter til angitt tid.

FINN DE RETTE FILTERENE FOR TRAKTOREN DIN - FILTEROVERSIKT

SMØREMIDLER, KJØLEVÆSKER OG FETT

Hvert enkelt smøremiddel vi tilbyr er utviklet av John Deere's ingeniører. De er optimalisert for å møte de store kravene fra arbeidsmaskiner. Våre produkter oppgraderer ikke bare maskinens ytelse, de beskytter den også mot slitasje og forlenger levetiden på investeringen din. Dette bidrar til å redusere vedlikeholdskostnader gjennom lengre serviceintervaller

 1. Hydraulikk- og transmisjonsolje
 2. Transmisjonsolje
 3. Smørefett
 4. Kjølevæske
 5. Motorolje

Plus-50 II er en avansert motorolje designet for å forlenge oljeskiftintervaller, sikre lengre motorlevetid og gi forbedret ytelse og beskyttelse i  Dieselmotorer, inkludert motorer med lav utslipp (trinn III B / trinn IV).

Hy-Gard er en eksklusiv universal transmisjonsolje for traktorer (UTTO). Den er spesielt utviklet for å beskytte John Deere transmisjoner, våte clutcher, våte bremser og hydraulikksystemer. Hy-Gard er omfattende testet både under og etter utviklingen for å overgå minimumsstandarden JDM J20C.

Cool-gard II er den ideelle kjølevæsken for å beskytte mot korrosjon og avleiringer både under sommer- og vinterforhold Den beskytte kjølesystemet i opptil seks år eller 6000 timer!

Beskytt utstyret og investeringen med originale John Deere-deler.

LÆR MER OM SMØREMIDLER, KJØLEVÆSKER OG FETT

BATTERIER

John Deere. Genuine av én god grunn.

Vi vet at det stilles store krav til batteriene som skal yte under de mest krevende forhold. Det er grunnen til at John Deere-batterier er bygget etter ekstremt høye standarder og testet strengt etter våre krevende spesifikasjoner - basert på maskinkrav

StrongBox batterier – Fremragende teknologi oppfyller kravene.

Hvis du krever kvalitet, ytelse og pålitelighet, spesielt for ekstreme forhold i terrenget, er StrongBox-batterier det beste valget. Dokumentert topp ytelse, bygget av materialer av høyeste kvalitet og med avansert teknologi for krevende oppgaver.

Vårt løfte for våre batterier

 • Dekker John Deere's krav og kvalitetsstandarder
 • Topp startstrøm selv under de vanskeligste driftsforhold
 • Utmerket motstand mot vibrasjoner
 • Gode lade- og yteegenskaper, selv når motoren er slått av
 • Forbedret energilevering

MALING OG KJEMIKALIER

John Deere maling og kjemikalier. Utseendet er ikke alt men jo bedre du tar vare på John Deere-utstyret, jo bedre opprettholder det verdien sin. Fra vindusviskere og renholdsmidler, til kraftige løsemidler og maling: Vi leverer et komplett spekter av produkter for å bidra til at din John Deere ser ut – og fungerer som en ny.

Selv våre malingsprodukter jobber hardt

Tenker du på å pynte opp eller male din John Deere? Ingen lager grønn og gul farge på den måten vi gjør det - fordi det kun er John Deere-lakk som er laget etter den opprinnelige formelen vi bruker i fabrikken. Fordi en perfekt farge passer hver gang, insisterer alltid på ekte John Deere-lakk. Alt annet er jo bare grønt. Eller gult.

LÆR MER OM MALING OG KJEMIKALIER

Ta ikke sjansen

Ta ikke sjansen

Beskytt utstyret ditt med originaldeler som er designet og utviklet for overlegen ytelse. Våre deler opprettholder maskinens ytelse, og er støttet av vårt navn.