Hvorfor velge John Deere?

Hvorfor velge John Deere?

Trenger du en kraftig, pålitelig og behagelig gressklipper? Da behøver du ikke se lenger enn til din lokale John Deere-forhandler.

Hos John Deere er målet vårt enkelt. Vi tar sikte på å levere de aller beste plentraktorer og håndholdte klippere - maskiner skreddersydd til dine ønsker og behov. Velprøvd og testet avansert teknologi med innovative løsninger som på våre store John Deere-traktorer. Alt dette gir den ultimate klippeopplevelsen. Våre gressklippere fører gleden tilbake i hagearbeidet.

Vis altSkjul alt

Jeg vil gjerne ha en frisk, frodig og grønn plen!

Å klippe gresset regelmessig er en av de beste måtene å sikre en kraftig, tett vekst. En John Deere gressklipper klipper plenen jevnt og rent, og hjelper til med å beskytte mot plantesykdommer.

Men jeg har ikke så mye tid til å klippe plenen.

Enda en grunn til å velge en John Deere: Sitt ned, start opp, klipp, – det kan ikke’ bli enklere. Kraftig, pålitelig ytelse sikrer at du gjør jobben raskt og effektivt.

Bør jeg gjødsle plenen?

Enhver sunn plen må ha god tilgang på næringsstoffer. John Deere Mulch Cutting System gir naturlig, miljøvennlig gjødsel, den klipper og blåser gresset tilbake i plenen.

Er John Deere-maskiner enkle å betjene?

Definitivt! Det som gjelder for våre traktorer, gjelder også for våre plentraktorer. Optimal førerkomfort fra et enkelt og intuitivt design, med funksjoner som et brukervennlig instrumentpanel og elektronisk hastighetskontroll. Våre håndholdte klippere er selvsagt like enkle å bruke, med lettbetjente, ergonomiske betjeningsorganer.

Sikkerhet er en av mine viktigste prioriteringer.

Vi føler det samme. Hos John Deere ligger sikkerheten også i de usynlige detaljene. For eksempel stanser motoren automatisk når du forlater setet. Og på de fleste modeller stanser klippeaggregatet når du snur.

Er en plentraktor bare til sommerbruk?

Nei, det behøver’ den ikke være. John Deere-maskiner er til nytte hele året. Ved å ganske enkelt koble på forskjellig redskap, kan du fjerne løv om høsten og snø om vinteren.

Å klippe plenen skal være gøy!

Stig ombord - du’ vil sette pris på det store, komfortable setet og den enestående manøvrerbarheten på våre plentraktorer. Våre kraftige og effektive håndholdte klippere vil heller ikke svikte deg. Med den ultimate komforten på en John Deere går klippingen som en lek!

Jeg trenger en pålitelig partner.

Ikke noe problem. Du vil alltid finne en John Deere forhandler i nærheten ved behov for vedlikehold og service.