Hvorfor bio-klipping?

Leveres til de fleste John Deere gressklippere. Bioklippsett leveres som tilleggsutstyr til nesten alle John Deere håndholdte plenklippere.

Leveres til de fleste John Deere gressklippere.

Spesialkonstruerte kniver og et dypt kuppelformet klippedeksel som smuldrer gresset smått nok til å bli lagt ned på bakken igjen.

Få klippingen utført raskere!

Ønsker du samme finish med høy kvalitet på bare to tredjedeler av tiden? John Deere bioklippere er utstyrt med spesialkonstruerte kniver og et dypt kuppelformet klippedeksel som smuldrer gresset smått nok til å bli lagt ned på bakken igjen. Det er’ ikke nødvendig å tømme oppsamlerposen – og gir mindre behov for gjødsel.

Naturlig godhet: Nitrogenrikt gress føres tilbake til plenen som naturlig gjødsel.

Naturlig godhet:

Nitrogenrikt gress føres tilbake til plenen som naturlig gjødsel. Dette forhindrer tap av næringsstoffer og fuktighet, og du kan kutte dramatisk ned på gjødslingen. Naturlig gjødsling gjennom bio-klipping er en god metode for å bevare plenen frodig og sunn.

Enda flere forbedringer

Fire kniver klipper og kutter gresset effektivt til små biter. Disse gjør mange jobber:

  • I varmt vær holdes røttene på gresset kjølig.
  • Fuktigheten beholdes bedre i jorda
  • Ugrasveksten bremses
  • Jorden er beskyttet og vaskes ikke så lett ut under kraftig regn.
  • Den komposterte massen fungerer som organisk gjødsel

Bioklipp reduserer arbeidstiden og gress- og løvmengden betydelig.

Slik starter du med bio-klipping:

Gresset skal ikke ha blitt for høyt. Klipp det høye gresset på overflaten med en hengslet oppsamler, og bio-klipp deretter den neste delen.

Hvis plenen har vokst for høy (f.eks. etter en ferie), gjentar du klippingen med en oppsamler og starter bio-klippingen noen dager senere.

Hvorfor gå på akkord med naturlig vekst?

Vi tilbyr bioklipp-sett som tilleggsutstyr for nesten alle våre håndholdte plenklippere, i tillegg til JS-serien som er bioklipp-spesialistene.

Hvis du bruker en håndholdt klipper med et valgfritt biosett, kan du bygge klipperen om til en oppsamlingsmaskin. Fjern støpselet og sett på samleposen.