• John Deere 1010G

1010GLastbærer

  • Lastekapasitet 11 tonn
  • FT4-motor John Deere 4045
  • Ny hydraulikk
  • Flere alternativer for ekstrautstyr
  • IBC og lang boggie tilgjengelig

Roterende og nivellerende, eller fast hytte

John Deere 1010G

Komforten i hytten er en viktig faktor for produktiviteten. Hytten i John Deere skogsmaskiner er et komfortabelt og ergonomisk arbeidsmiljø. Hytten leveres som fast eller roterende og nivellerende. Den roterende og nivellerende hytten gjør det enklere for operatøren å ha riktig arbeidsstilling for å unngå belastninger på rygg og skuldre. Operatøren sitter godt selv i ulendt terreng, og hytten kan roteres i alle retninger slik at man ser arbeidsområdet. Hytten har bedre beinplass foran, og setet har to høydeinnstillinger. Den dokumenterte og effektive vibrasjonsdempingen gir enda bedre arbeidsforhold. Nivellerings- og roteringsfunksjoner er ekstrautstyr for hogstmaskiner. Hytten er fast hvis dette ekstrautstyret ikke velges.

 

Fast hytte

Fast hytte for lastbærere er en helt annen struktur. En fordel ved å velge fast hytte på lastbærere, er at tyngdepunktet blir lavere, noe som gir en mer stabil følelse. De store vinduene gir god utsikt i alle retninger, samt over maskinens omgivelser og dekk. Hytten har gummifester som demper vibrasjoner. Støynivået i lastbærerens faste hytte er lavt og på nivå med støynivået i nivellerende og roterende hytte.Materialene i hytten

Når det er på tide med en pause, kan man bruke hyttens miniovn og kjøleskap. Materialene i hytten er valgt for å gjøre det enkelt å holde det rent. Det skinnliknende materialet som brukes på stolpene innvendig, er enkelt å holde rent. Vindusviskerne er av neoprene, som er mer slitesterkt enn naturgummi. Det ergonomiske setet, klimaanlegget og varmeanlegget, solskjerming og vindusviskere på sidevinduene gir enda bedre komfort. Når det er mørkt, trengs det mye lys. Derfor har lysenes plassering kontinuerlig blitt forbedret for å gjøre det enklere å se om høsten og vinteren.

 

Med lastekapasitet på 11 tonn, lett bakre ramme, stor tilnærmingsvinkel og kraftig FT4-motor kombinert med 26,5" dekk (ekstrautstyr), lang bakre boggie og IBC er 1010G en veldig allsidig lastbærer for tynning.

Med lastekapasitet på 11 tonn, lett bakre ramme, stor tilnærmingsvinkel og kraftig FT4-motor kombinert med 26,5" dekk (ekstrautstyr), lang bakre boggie og IBC er 1010G en veldig allsidig lastbærer for tynning.

John Deere 1010G