XUV865RTerreng- og nyttekjøretøyer

  • Dieselmotor:
  • 4WD (firehjulsdrift)
  • Helt uavhengig fjæring
  • Servostyring: Standard
  • Typegodkjenning*
  • Antall seter: 3 (kun offroad, 2 seter på vei)
  • Varmeapparat og klimaanlegg
PLASSHOLDER ALTERNATIV TEKST

Arbeidet utføres på en behagelig måte

XUV865R er den mest komfortable Gator i John Deere-familien. Den forener den imponerende ytelsen til XUV835M og XUV865M med et bredt spekter av tilleggsfunksjoner som gir enda høyere komfort - lange dager blir mindre slitsomme.

Uthevinger

XUV865R, åkerbilde, helt bilde, høyre vinkel sett bakfra

En komfortabel arbeidsplass

Standardfunksjoner inkluderer sitteplasser med bilstandard, lettbetjente dørhåndtak og frontrute som åpnes helt; tilvalgene inkluderer oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC). Taket drenerer vann ut til sidene, og front / baklys sitter under taklinjen for bedre beskyttelse.

XUV865R, åkerbilde, detaljbilde, brun innside

Et friskt utseende

R-trim gir førerhuset et bredt utvalg av ekstrautstyr, alt fra solbrunt interiør til elektriske ledninger for tilbehør, så vel som oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC). Det inkluderer også gyllenbrunt stofftrukket 40/60 benk, A- og B-stolpedeksler, et bakdeksel, gyllenbrune dørpaneler, innvendig bakspeil, høy- og- og lavmonterte-LED-lyskastere, innvendig belysning, solskjerm, solskygge og vindusspyler- og visker.

XUV865R, åkerbilde, detaljbilde, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC)

Perfekt arbeidsklima

Med fire justerbare ventilasjonsåpninger og fire viftehastigheter holder det effektive varme/ventilasjon/klimaanlegget (HVAC) perfekt temperatur året rundt. Brukervennlige betjeningsorganer, på linje med bilstandarder, er beleilig plassert midt på instrumentpanelet, innen rekkevidde fra både fører og passasjerer.

 

 

John Deere dealer

Finn din nærmeste forhandler

Finn din John Deere forhandler

 

Relaterte emner