Beste valg for strenglegging

Den perfekte løsningen når direkte kutting ikke er mulig

 

BP15 for strenglegging med små tap fra vibrering og knusing

BP15 er den perfekte løsningen når direkte kutting ikke er mulig grunnet værforhold eller sårbare avlinger. Innmatersystemet med doble belter, FieldGlide fjæringssystem og en stor skjærebordskrue med et forbedret fingermønster gir fremragende grep i avlingen og overlegen håndtering.

 

Optimert pick-up reim for jevn innmating

Jevn innmating

Pickup-reimen er optimalisert for å hente opp avlingen og overføre den til en ekstra reim som flytter den horisontalt og flatt under den store matetrommelen. Dette gir smidig mating, selv med store mengder materiale. Beltehastigheten kan også justeres fra førerhytten fra 3-15 m/min.

Stor, 660mm skjærebordskrue for høyt avlingsvolum

Utviklet for høyt avlingsvolum

Flyteområdet på 57 mm for den store 660mm skruehøyden tilpasser seg enkelt til høye avlingsvolum – alt for konstant å mate skurtreskeren for maksimal ytelse. Dybdemålingshjul kan justeres til fem ulike høydeinnstillinger uten behov for verktøy. Det vil optimere plukkehøyden for ulike avlinger og forhold. Dybdemålingshjulet bedrer også marktilpasningen og bidrar til å absorbere humper i krevende terreng.

For enhver strengstørrelse takket være en bred 915mm åpning

Justeres til strengstørrelse

En bred 915mm åpning tilpasses enhver strengstørrelse. Dobbeltvirkende hydraulikksylindre gir raskere reaksjon og opprettholder trykket på ranken for bedre mating.  Det kan installeres et skjold for å redusere avlingspassering over bakdelen av rammen, uten å påvirke synligheten til mateavsnittet.

Klikk på modellnummeret for å motta mer informasjon om BP15.

MODELLÅpning, mmSkjærebordskrue Ø, mmFlyteområde, mmReimhastighet, m/min

915

660

57

3 - 15