Aktiv transport av avlingen til mateskruen for konstant avlingsflyt

Konstant avlingsflyt takket være aktiv avlingstransport

700PF skjærebord med aktiv mating

Beltene sikrer aktiv transport av avlingen inn i mateskruen, og produserer en konstant flyt slik at skurtreskeren kan kjøre nær sin maksimale kapasitet. 

aktiv fôring hindrer oppsamling av materiale

Ideell under vanskelige forhold

Under vanskelige forhold som skårlagte avlinger, erter eller gressfrø hindrer det også oppsamling av materiale foran skjærebordet. Avstanden på 1000 mm mellom knivbjelke og mateskrue reduserer svinnet ytterligere hos rapsfrø, ettersom haspelen kan settes høyere for å minimere større tap.

Stor, 760mm innmatersnegle for strømlinjeformet avlingsflyt inn i innmatingshuset

Strømlinjeformet avlingsflyt

Beltene er integrert i rammen, noe som gjør det mulig å mate avlingen under aksen til innmatersneglen, hvor den enkelt aktiveres av innmatersneglens vinger og beveges mot innmatingshuset. Den store 760mm innmatersneglen hjelper også til med å føre opptil 20% mer materiale inn i innmatingshuset, og fungerer bra for kortere materiale som maltbygg. 
For rapsfrø kan høyden til innmatersneglen økes med en hydraulisk håndpumpe for å gi mer plass til avlingen. Den jevne avlingsflyten reduserer også belastningen på drivkjeder takket være konsentrasjonen, noe som gir mindre slitasje og økt pålitelighet.

Enkel og rask omstilling til andre avlinger

3 minutter for omstilling til andre avlinger

Bare montér sideknivene og hev skjærebordskruen, og du er klar til å høste. Enkelt og uproblematisk – uten bruk av verktøy. Uten elektrisk utstyr, ingen hydraulikk og ingen tung motor på toppende, samt færre vibrasjoner som reduserer større tap. 

Selvstrammende belteenheter løftes opp for enkel tilgang. De rustfrie dekslene er også tette for å hindre at smuss eller steiner sklir inn under reimen. Støv kan renses ut ved bruk av skuffene i reimavsnittet når man omstiller fra rapsfrø til mindre korn eller på slutten av sesongen. 

Den aktive transporten av avlingen inn i mateskruen hindrer oppsamling av materiale foran skjærebordet under vanskelige forhold som skårede avlinger, erter eller gressfrø.

Velg skjærebordmodellen som best passer til innhøstingsforholdene dine, og deretter motta mer informasjon.

MODELLSkjærebredde, mSkjærebordlengde, mmAntall reimerInnmatersnegle Ø, mm618PF

5,50

1000

4

660

6,10

1000

4

660

6,70

1000

5

760

7,60

1000

5

760

9,15

1000

6

760

10,70

1000

7

760

12,20

1000

8

760