JOHN DEERE GATOR™ – TILPASSET TIL DIN HVERDAG

FJERN ENHVER STOPP

Når hverdagen din består av mange kritiske oppgaver, hindringer og stor belastning, vil en John Deere™ Gator™ gi deg den kraften, manøvreringsevnen og komforten du trenger for å håndtere din egen virksomhet. Finn ut hvordan en John Deere™ Gator™ hjelper deg med å mestre dine utfordringer ved enhver bruk og alle utfordrende områder du må oppsøke.

STORE YTELSER
Livet kan være tøft på beiteområdene i fjellheimen. Men med en John Deere™ Gator™ på laget, blir oppgavene som pleide å være så krevende nå ren rutine.
Les mer
SKOGSOPPGAVER
Skogvoktere og jegere streifer omkring i skogen i sin John Deere™ Gator™ for å beskytte, bevare og håndtere skogen og dyrelivet.
Les mer
STRANDARBEID
Varme, støv, vind, salt og krevende terreng - på stranden er det mer enn nok av det.
Les mer
ALLTID PÅ FARTEN
Arbeidet til en gjeter er komplisert, og dagene kan være lange. Men jobben har også en viktig funksjon for miljøet, og lar seg vanskelig mestre uten en Gator™ i flokken.
Les mer
BYGGET FOR VANSKELIGE FORHOLD
Enten det er snakk om en skyskraper eller en enebolig, vil byggeplasser være ufattelig travle steder og krevende både for mennesker og maskiner.
Les mer
TIL TJENESTE FOR FLOKKEN
Sauene er på dikene nesten hele året for å spise. Det er jobben deres der, og den er viktig.
Les mer
SPORENES MESTER
Fra de enkleste strekningene til ekstremt utfordrende utforkjøringer. Variasjon står på agendaen for terrengsykkelparken.
Les mer
LANGDISTANSE­MESTEREN
I Exmoor National Park i det sørvestlige England, dedikerer Dawn Westcott all sin energi til å beskytte truede ville ponnier.
Les mer
VÅGHALSER I VINDISTRIKTET
Bratte skråninger, smale rader, tunge belastninger. Vår Gator™ kommer virkelig til sin rett ved vindyrking.
Les mer
SHOWETS STJERNER
Alle har et fullspekket program på en varemesse. De som har en Gator fra John Deere™ ruler showet.
Les mer