GJØR MER. GARANTERT.
GJØR MER.
GARANTERT.

Drivstoffgaranti

Utvid alleMinimer alle

Faktiske drivstoff-kostnader

Takket være JDLink kan du få nøyaktig informasjon om drivstofforbruk og driftskostnader. Denne teknologien lar også våre forhandlere mulighet til å gi deg råd om hvordan du bruker maskinene dine bedre.

Vår forskning viser at drivstoff er den største driftskostnaden - vanligvis opptil halvparten av den totale kostnaden ved å eie en traktor over 4 år.

 

Velg riktig traktor

Å velge en drivstoffeffektiv traktor er det første skrittet for å redusere drivstoffkostnadene. Motorspesifikasjoner kan bedra. Det som TELLER er OVERFØRING AV KRAFTEN TIL UNDERLAGET og til KRAFTUTTAKET. John Deere konstruerer og produserer mange av komponentene, inkludert aksler, transmisjoner, motorer og mye mer. Det betyr at vi er i stand til å sikre at de enkelte komponentene fungerer perfekt hver for seg og sammen, minimerer effekttap og maksimerer drivstoffeffektiviteten.


7R har en traktoreffektivitet på totalt 95 %
DLG Powermixtest-nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de

 

  1. Kompakt avkjølingspakke med utmerket luftflyt optimerer motoreffekten og drivstofføkonomien
  2. Høy transmisjonseffekt med DirectDrive, e23 PowerShift og AutoPower minimerer tap
  3. Akseldesignet og de brede dekkene gir mer gripeeffekt til bakken

DLG er en uavhengig organisasjon som har testet landbruksmaskiner i mer enn 50 år. Deres PowerMix-test måler det spesifikke drivstofforbruket under fjorten forskjellige arbeidsbelastningsscenarier, inkludert PTO, hydraulikk og transportmodus.

 

* Intern beregning laget av John Deere i 2018, basert på DLGs Powermixtest. Gjennomsnitt for konkurrentene, beregnet av gjennomsnitt av g / kWh i DLG's Powermix test (40 km/t), resultater. Gjennomsnittlig verdi multiplisert med effekt oppnådd med den respektive JD-modellen i DLG Powermix test (40 km/t). Forutsetninger: dieselkostnad = 1 €/l, DEF-kostnad = 0,7 €/l, dieseltetthet = 0,8247 g/ml, DEF-tetthet = 1,09 g/ml. Kun FT4-traktorer vurderes for konkurrentens gjennomsnitt. 6215R mot Fendt 720, Case IH Puma 240, og New Holland T7.230. 7310R mot  Fendt 939, Case IH Optum 300 og NH T7.315 HD. 8400R vs Fendt 939 og Case IH Magnum 380;

Måle drivstoffeffektivitet

Du trenger ikke å ta vårt ord for å vite hva ditt drivstofforbruk er, og du må heller ikke måle det selv. Enhver traktor utstyrt med JDLink fjernovervåkning gir data for drivstofforbruk, motorbelastning, tomgangstid og mer.

For å overvåke ditt drivstofforbruk opprett en konto på Operations Center, myjohndeere.com eller du kan bruke appen på smarttelefonen din. Så vil du ved behov finne mulighetene for effektivisering sammen med din John Deere-forhandler.

 

Drivstoffbesparende i transport

Kontroller dekktrykket regelmessig
Ulike studier har vist at drivstofforbruket kan bli opptil 15 % høyere dersom det kjøres med feil dekktrykk. For transport anbefaler produsentene å øke trykket med 0,4 bar for å redusere rulle-motstanden og på den måten også drivstofforbruket.

Bruk satellittnavigasjon
Kjør rett på jordet. Du sparer unødvendige omveier, bortkastet drivstoff og du får gjort jobben raskere.

Optimaliser ballasten
Visste du at for hver unødvendige tonn-ballast øker drivstofforbruket med 1 l/t? Sjekk vekter og pass på at det ikke er mer enn nødvendig ballast.

Kjør mykt og jevnt
Rask akselerasjon og oppbremsinger øker drivstofforbruket. Hold jevn hastighet hvis du kan, og prøv å forutse eventuelle hindringer eller farer for å unngå plutselige endringer.

 

Hvordan det fungerer

Programmet for drivstoffgaranti er gyldig og tilbys kun fra John Deere-forhandler som deltar i programmet fra 1. november 2020 til 31. oktober 2021 for alle nye solgte traktorer i 6R- (6-sylindret), 7R- og 8R-serien (første eier), kjøpt eller leaset mellom disse datoene og krever en uforbeholden nettpåmelding hos din John Deere-forhandler. Programmet er kun gyldig for feltarbeid og transportarbeid (over 20 km/t) i henhold til dataene fra JDLink.

Programmet gjelder for det første året av eierskap. John Deere vil refundere forskjellen mellom gjennomsnittlig drivstofforbruk i transportmodus og mål-forbruket. Hvis forbruket er over målet, blir refusjonen basert på antall ekstra liter brukt drivstoff. Hvis forbruket er under målet, blir refusjonen basert på halvparten av spart drivstoff. Bonusen er begrenset til maksium 3.000 €.

Påmelding til programmet er ikke obligatorisk, men må gjøres samme dag som traktoren leveres. Parallelt vil din forhandler tilby deg en forhandlerservicepakke inkludert når og hvordan han vil støtte deg i det å bruke din traktor med JDLink.

 


Beregning av annenhåndsverdi

Gjennomsnittlige bruktpriser1 på konkurrentenes merker viser en gjennomsnittlig avskrivning på 12 €/t.

Gjennomsnittlige bruktpriser1 hentet fra nettet viser at John Deere 200 hk-traktorer har høyere annenhåndsverdi enn andre merker. Avskrivninger per time er ca. 2 €/t. lavere.

1Intern beregning laget av John Deere i 2017 basert på data samlet fra Agriaffaires, Traktorpool, Mascus (april/mai 2017). Begge avskrivningskurvene er resultatet av bruk av en multivariabel, ikke-lineær regresjon. Beregning for en 6R med lang ramme og sammenlignbare konkurrerende modeller. Kjøpesummen er satt til 130.000 €. Brukstid 1000 t årlig over 4 år. http://www.agriaffaires.com; www.traktorpool.de; www.mascus.com.

2Programmet for drivstoffgaranti er gyldig og tilbys kun fra John Deere-forhandler som deltar i programmet fra 1. november 2020 til 31. oktober 2021 for alle nye solgte traktorer i 6R- (6-sylindret), 7R- og 8R-serien (første eier), kjøpt eller leaset mellom disse datoene og krever en uforbeholden nettpåmelding hos din John Deere-forhandler. Programmet er kun gyldig for feltarbeid og transportarbeid (over 20 km/t) i henhold til dataene fra JDLink. Programmet· gjelder · for · den · første · året · av · eierskap. John Deere vil refundere forskjellen mellom gjennomsnittlig drivstofforbruk i transportmodus og mål-forbruket. Hvis forbruket er over målet, blir refusjonen basert på antall ekstra liter brukt drivstoff. Hvis forbruket er under målet, blir refusjonen basert på halvparten av spart drivstoff. Bonusen er begrenset til maksium 3.000 €. Kontakt John Deere-forhandleren din for mer informasjon om påmeldingsprosessen.