Field ManagementPresisjonslandbruk

  • All informasjon på ett sentralt sted – med god struktur og enkel tilgang
  • Ha de nødvendige kunnskapene for å ta smarte, faktabaserte beslutninger
  • Utnytt mange andre landbruksverktøy for ytterligere databehandling og analysering
  • Enkel og rask dataoverføring med trådløs dataoverføring

Administrer feltene dine på den smarte måten

Med John Deere Operations Center har du alltid gården din "i lommen": Integrerte verktøy som er enkle å forstå og å bruke støtter din agronomiske beslutningsprosess og hjelper deg med å oppnå maksimal avkastning og konsekvent kvalitet med betydelig reduserte innsatskostnader. Legg skifteplaner og oppgaver for den kommende sesongen med en strukturert oversikt som gjør det enkelt å lage oppsettfiler og arbeidsordrer. Når feltarbeidet avsluttes, lastes dokumentasjonsdata automatisk opp fra displayet i førerhuset til din personlige konto i JD Operations Center. Derfra kan alle operasjonelle detaljer enkelt visualiseres på en godt strukturert tidslinje – når som helst, hvor som helst, fra hvilken som helst internett-kompatibel enhet, slik at du kan se kartleggingen, eller sammenligne forskjellige kartlag som avling, tørrstoff, og dosering av innsatsmidler.

Verdifull agronomisk innsikt

Når du har samlet inn verdifulle agronomiske data, kan du ta smarte, faktabaserte beslutninger og definere enkle, korrigerende handlinger. Integrerte verktøy gjør at du lett kan omforme disse dataene til stedsspesifikke, variable doseringer og lar deg samarbeide med agronomiske rådgivere ved å gi dem feltspesifikke tilgangsrettigheter. Dokumentasjon av arbeidet for klienter skjer enkelt med trykte og delte rapporter.

Feltanalysator

Feltanalysator

Lagre, visualiser og analyser dokumentasjonsdata samlet inn med skjermene dine år etter år for å fatte de riktige agronomiske avgjørelsene. Eksporter registrerte feltdata for egen bruk eller til kundene dine i løpet av sekunder.

Feltadministrasjon

Avlingsplanlegger

Planlegg avlingsrotasjonene dine for til tilordnet sesong. Velg avlingstypen du vil tilføye hvert felt individuelt for å gi dyrkeren et godt visuelt innsyn i hva som skal plantes, og hvilken plantesesong det skal dyrkes i.