• (Andre Land)
  • |
  • Forhandler
/ / IBC

IBC

Mykt og nøyaktig med Intelligent Boom Control (IBC)

Den nye intelligente kontrollen av kranen er et gjennombrudd i bransjen. Den gjør kranen lett å betjene, rask og nøyaktig. Føreren styrer gripern direkte i stedet for å styre bevegelsene i forskjellige retninger. Systemet reduserer også behovet for justeringsparametere og øker levetiden på krankonstruksjonen og hydrauliske sylindere.

Hele kranen arbeider som en enhet
Med IBC, styrer du hele kranen som en enhet og du trenger ikke lenger å lære å styre bevegelsene i alle retninger. Du styrer griper litt på samme måte som du beveger din egen hånd. Du bestemmer hvor griper skal og systemet beregner de riktige bevegelsene for kranen. Systemet har definerende grenseverdier på  hvordan den tilpasser kranoperasjonen til det som situasjonen krever. I tillegg har systemet et eget forhåndsprogrammert forløsningsalternativ, der det ofte brukes kraftige løfte- og vippebevegelser

Elektriske enddempere
IBC har også elektrisk enddemping av kranens bevegelser i alle de viktigste retningene. Den demper bevegelser i sylindrene og hindrer støt i sluttposisjonen, slik at kranføringen blir jevnere og kranens holdbarhet forbedres.

Justering til førerens behov

Du kan tilpasse den totale systemhastigheten etter dine egne behov. Hvis du ønsker, kan du justere hastigheten mellom kranleddene eller forandre hastigheten under kjøring ved å styre kranen manuelt. Veksling mellom IBC og normal kranstyring gjøres med et enkelt tastetrykk.
IBC er enkel å bruke - er nøyaktig og tidsbesparende. Nå er det er føreren som setter grensene og ikke maskinen. Har du en gang prøvd IBC, vil du ikke gå tilbake til den gamle metoden.